Skip to main content

Mario Golf: Super Rush

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdatum
  • 25 juni, 2021
Spelsätt om stöds

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spelare
  • Upp till 4 spelare
Rekommenderad åldersgräns
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Genre
  • Multiplayer
    Sport
Utgivare
  • Nintendo
Utvecklare
  • Camelot
Språk
  • Engelska
  • © 2021 Nintendo
Damma av golfklubborna och ge dig ut på golfbanan tillsammans med kända karaktärer från Mushroom Kingdom.

Följ med dina favoritkaraktärer från Mushroom Kingdom på alla tiders golfäventyr! Här kan du spela med både vänner och familj när du utforskar de fantastiska banorna fyllda med vacker natur och spännande landskap.

Få till den bästa golfsvingen, antingen genom att använda knapparna på handkontrollen eller genom att svänga Joy-Con-kontrollen som en golfklubba. Det här är det närmaste du kommer till en golfbana utan att vara där, åtminstone med Mario och hans vänner! Och precis som i verkligheten måste du hålla koll på både terräng och vindriktning innan du sätter in det perfekta skottet. Lyckligtvis finns det ett antal hjälpmedel som kan hjälpa dig med hur du vänder dig för att komma så nära greenen som möjligt

I Mario Golf: Super Rush finns ett helt nytt spelläge "Speed ​​Golf". Här börjar alla spelare samtidigt, och det handlar naturligtvis om att komma först till mållinjen. Slå till bollen och spring! Det handlar inte nödvändigtvis om att vara den bästa golfaren utan snarare den snabbaste. Det finns även ett antal välkända "Power Ups" utspridda på banan som kan ge dig kraftigare slag, eller som du kan använda för att sabotera för dina motståndare. Allt är tillåtet här, så länge du först kommer till flaggan!

Det finns också ett äventyrsläge där du kan tävla med din egen Mii-karaktär och ta steget från en junior till professionell golfare. Här kommer du att kunna utmana kända och älskade karaktärer från Mushroom Kingdom i strävan att bli den bästa golfaren. Du kommer att kunna använda poäng du tjänar på vägen för att uppgradera och utveckla din karaktär precis som du vill.

Fairway öppnar för spelare den 25 juni och då kan du spela själv eller med upp till tre andra spelare lokalt eller via internet.

 


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige