Skip to main content

Master Detective Archives: RAIN CODE

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdatum
  • 30 juni, 2023
Spelsätt om stöds

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spelare
  • En spelare
Rekommenderad åldersgräns
images/_infrastructure/pegi/pegi_16.png
Genre
  • Action
    Äventyr
Utgivare
  • Spike Chunsoft
Språk
  • Engelska
  • ©Spike Chunsoft Co., Ltd. All Rights Reserved.
Ett helt nytt och mörkt fantasy/detektiv/actionspel från utvecklarna bakom Danganronpa-serien!

I spelet finner du Yuma, en detektiv under upplärning, som lider av minnesförlust. Här finns också Shinigami, anden som förföljer honom. Tillsammans tar de sig an olösta mysterier i en främmande stad som plågas av regn som aldrig tycks upphöra.

Mästerdetektiver mot megaföretag

Denna regnets stad har otaliga olösta mysterier som är under fullständig kontroll av ett megabolag. Mästerdetektiver från hela världen, som alla har unika krafter, tar sig här an utmaningen att avslöja sanningen bakom.

Med Shinigami vid sin sida går Yuma med på att utreda fall som praktikant på detektivbyrån. Res fritt i stadens 3D-miljö för att samla ihop bevis och vittnesmål.

Våga gå in i The Mystery Labyrinth, en unik pussellösningsupplevelse!

Allt eftersom utredningen fortskrider kommer en speciell plats känd som The Mystery Labyrinth att dyka upp, vilket kan vara en väg mot sanningen. Väl inne omvandlas dock mysterierna från den riktiga världen till fällor och andra farligheter, som bara ligger och väntar på att förtära Yuma. Verklighetens regler gäller inte här! Ta dig allt längre in i den ständigt föränderliga Mystery Labyrinth för att hitta lösningen.

Men det är inte allt! Läskiga Mystery Phantoms kommer att göra allt som krävs för att förhindra Yuma från att nå sanningen. Undvik deras fullständiga störtflod av lögner och skär deras motsägelser i bitar med hjälp av The Solution Blade!

Master Detective Archives: RAIN CODE Mysteriful Limited Edition
Master Detective Archives: RAIN CODE Mysteriful Limited Edition
En fantastiskt samlarutgåva av Master Detective Archives: RAIN CODE.

Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige