Skip to main content

New Pokémon Snap

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdatum
  • 30 april, 2021
Spelsätt om stöds

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spelare
  • En spelare
Rekommenderad åldersgräns
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Genre
  • Äventyr
    Simulering
Utgivare
  • Nintendo
Utvecklare
  • BANDAI NAMCO
Språk
  • Engelska
  • ©2020 Pokémon. ©1995–2020 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK inc. ©1999 Nintendo / HAL Laboratory, Inc. Developed by BANDAI NAMCO Studios Inc.
New Pokémon Snap är ett helt nytt äventyr till Nintendo Switch som tagit sin inspiration från det klassiska Nintendo 64-spelet Pokémon Snap.

Hitta och ta bilder av Pokémon i sina egna vilda miljöer i New Pokémon Snap, ett spel endast för Nintendo Switch! Du kommer till och med att upptäcka beteenden och uttryck du aldrig sett tidigare hos vilda Pokémon. Du kommer att se dem i många olika situationer, som till exempel hur de kopplar av och leker när tillfälle ges.

Undersök det mystiska Illumina-fenomenet

Res till öarna som utgör Lental-regionen. I denna regionen verkar en del Pokémon och också vegetationen lysa upp på ett speciellt sätt. Ta reda på mer om dessa Pokémon tillsammans med Professor Mirror när du utforskar täta djungler, stora öknar med mera! Dina observationer av Pokémon som blomstrar i naturen kan hjälpa till med att lösa mysteriet med Illumina-fenomenet. Pokémon-bilderna du tar kommer att användas för att bygga din eget Pokémon Photodex!

Detta spel tar spelsättet från Pokémon Snap, som släpptes 1999 till Nintendo 64, och ger det nytt liv på Nintendo Switch. Här med flera okända öar att upptäcka och flera olika Pokémon att spana in!

Fotografera livliga och vilda Pokémon i deras naturliga livsmiljöer när du forskar och utforskar okända öar. Hoppa in i din pålitliga resefarkost, NEO-ONE, och res genom en mängd olika miljöer som stränder, djungler och öknar för att få se tidigare osedda Pokémon-beteenden. Du kan till och med kasta en utsökt Fluffruit till en Pokémon för att fånga dess uppmärksamhet.

Ta så många bilder du kan. Dina foton och observationer kan vara nyckeln till att lära dig mer om de lysande Pokémon du kommer att stöta på.

Pokémon Snap

Utforska öknar, djungler och mer samtidigt som du fotograferar dina Pokémon-favoriter och upptäcker tidigare okända uttryck och beteenden hos Pokémon.

Islands

Upptäck vackra öar

The wild

Upptäck Pokémon som lever i det vilda

Photos

Ta fina bilder på Pokémon

Photodex

Maxa din Pokémon Photodex


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige