Skip to main content

Paper Mario: The Thousand-Year Door

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdatum
  • 23 Maj, 2024
Rekommenderad åldersgräns
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Utgivare
  • Nintendo
Utvecklare
  • Intelligent Systems
Språk
  • Engelska
  • © Nintendo. Program © Nintendo / INTELLIGENT SYSTEMS. © 2004 Nintendo. Game Developed by INTELLIGENT SYSTEMS.
Häng med Mario på ett spännande och mysigt äventyr i jakten på Kristallstjärnorna!

Efter att prinsessan Peach ber om hans hjälp på en skattjakt, beger sig Mario till staden Rogueport. Men när han anländer är Peach borta! Efter att ha lärt sig om legenden om Kristallstjärnorna (Crystal Stars), ger sig Mario ut för att hitta dessa mytiska skatter och förhoppningsvis hitta Peach längs vägen.

Naturligtvis är Mario inte den enda som hoppas hitta Kristallstjärnorna – och det är inte bara Bowser som vill ställa till problem den här gången heller! Kan vår hjälte hitta dessa uråldriga artefakter, öppna tusenårsdörren och kanske till och med rädda världen?

En pappersvärld full av överraskningar

För att hitta Kristallstjärnorna måste du våga dig bortom Rogueports murar och se världen! Alla typer av upptäckter väntar på dig: en enorm drake som gömmer sig i ett läskigt slott, en förbannad stad svept i evig skymning, spännande detektivarbete ombord på ett tåg i rörelse och mycket mer!

När det gäller att ta sig runt och utforska kan Marios pappersförmågor hjälpa! Försök att förvandla dig till ett pappersplan för att flyga över luckor eller bli papperstunn för att klämma dig igenom trånga utrymmen. Det finns ännu fler förmågor att hitta också!

En parad av partners

Under ditt äventyr kommer du att möta en färgglad skara karaktärer som gärna följer med dig på resan. Utöver att hjälpa dig att spåra Kristallstjärnorna, kommer de sätta sin egen prägel på resan!

Varje partner har sina egna unika förmågor, som att Goombella avslöjar information om fiender eller platser, Koops kan få tag i föremål som är utom räckhåll, Madame Flurrie blåser bort hinder för att avslöja hemliga vägar och mer. Du kan till och med använda dessa färdigheter i strid för att ge dig själv ett övertag gentemot dina motståndare.

Stridens teater

Har du upptäckt några fiender på dina resor? Ta dig an dem i turbaserade strider, inför en upphetsad publik! Du kan använda alla typer av metoder för att besegra motståndet, inklusive attacker som tjänats in genom att utrusta speciella märken och specialattacker som kanaliserar kraften hos Kristallstjärnorna.

Utför dina attacker med vältajmade knapptryckningar för att öka din kraft, eller tryck på knappen när du blir attackerad för att minska skadan du tar. Ju bättre du gör det, desto mer kommer publiken att heja på dig!


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige