Skip to main content

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdatum
  • 26 mars, 2021
Spelsätt om stöds

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spelare
  • En spelare
Rekommenderad åldersgräns
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Genre
  • Simulering
Utgivare
  • Marvelous
Språk
  • Engelska
  • ©2021 Marvelous Inc.
Det nya STORY OF SEASONS-spelet slår rot i Nintendo Switch! Den här efterlängtade delen i den unika bond-/livssimulatorserien ger dig mer frihet än någonsin tidigare! Bli en sann pionjär och tämj den vilda naturen, upptäck nya djur och jordbruksprodukter och få bondgården att blomstra. Anpassa varenda vrå i ditt nya, lantliga hem och få nya potentiella livspartner på fall i Olive Town – en stad som satsar på turism och frodas i takt med din gård.

Efter att ha hört din farfar berätta om sina dagar som pionjär packar du väskorna och lämnar stadens stress och myller för lantlivet i samhället Olive Town.

Det är glasklart vad som behöver göras: farfars bondgård har stått och förfallit i flera år, så det är dags att kavla upp ärmarna och rusta upp hans forna dröm.

Den lilla hamnstaden Olive Town ligger bara ett stenkast från din gård, vid halvöns kust. Det må vara ett stillsamt samhälle, men det kryllar av unika personligheter. Och även om invånarna trivs bra i den pittoreska orten skulle de inte säga nej till lite turister…

UTVALT INNEHÅLL

Upptäck en vild värld

Tämj halvöns natur, upptäck floran och faunan och avslöja spelvärldens hemligheter. Bruka jorden och bygg dina drömmars gård från grunden. Bygg anläggningar var du vill, ta jordbruket till nya nivåer och tillverka allt från staket till vattenspridare!

Få gården och staden att blomstra

Samla och bearbeta material för att utföra uppgifter och förbättra Olive Towns infrastruktur, uppgradera verktyg och lägga vantarna på nya dräkter och tillbehör.

Enkel men djupgående spelmekanik

Om livet som bonde är nytt för dig får du en enkel start, för lägena Seedling Mode och Normal Mode är tillbaka, med ett nytt önskemålssystem som visar dig nya spelinslag när du hjälper lokalbefolkningen. Är du mer rutinerad och redo att bygga din egen gård har du alla grundelement i STORY OF SEASONS-serien till ditt förfogande, plus lite nyheter ovanpå det klassiska upplägget.

Det händer alltid något nytt i Olive Town!

Delta i lokala festivaler i den högst levande staden, som har mer än 200 unika evenemang, och lär känna dina grannar bättre – så bra att du kanske faller pladask för någon av dem.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige