Skip to main content

Trailblazers

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdatum
  • 16 november, 2018
Spelsätt om stöds

TV mode

Tabletop mode

Antal spelare
  • Upp till 6 spelare
Rekommenderad åldersgräns
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Genre
  • Racing
Utgivare
  • Rising Star Games
Utvecklare
  • Supergonk
Språk
  • Engelska
Ett nytt och innovativt racingspel där samarbete är nyckeln till seger.

Trailblazers är ett nytt och fräscht racingspel med en innovativ spelmekanik: färglägg körbanan, boosta på din egen färg och jobba som ett team för att ta hem segern.

Ni tävlar i lag upp till tre mot tre och det gäller att färga banan med ert lags färg. Välj ut de bästa och mest strategiska delarna för att på ett dynamiskt sätt förändra bansträckningen. Efter detta kommer du och ditt team att få en extra boost när ni kör i de färgade områdena. Om du kör med stil och elegans kommer du kunna samla på dig skicklighetspoäng medan du kämpar mot mållinjen och segern.

Upplev höghastighets-racing med upp till sex spelare online. Det går också att spela lokalt via split-screen för upp till fyra spelare med ytterligare spelare online eller datorkontrollerade utmanare.
Trailblazers är verkligen fullpackat för dig som gillar multiplayer-spänning. Föredrar du single player så finns det även en hel del utmaningar i kampanj-läget.

Trailblazers är ett audiovisuellt spel med en retrofuturistisk stil och attityd. Spelet utspelar sig i en värld designad av den BAFTA-vinnande artisten Will Milton och de olika landskapen sträcker sig från höga bergstoppar, till djupa skogar och torra öknar. Musiken i spelet är officiellt licensierad och innehåller musik från ledande artister inom Future Funk-genren. Bland annat får vi höra Get On Up av Skope, Bad King Kong av The Derevolutions, och Dead Ringer av A.Skillz.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige