Skip to main content

Triangle Strategy

System
 • Nintendo Switch
Lanseringsdatum
 • 4 mars, 2022
Spelsätt om stöds

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spelare
 • En spelare
Rekommenderad åldersgräns
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Genre
 • Äventyr
  Rollspel
  Strategi
Utgivare
 • Nintendo
Utvecklare
 • Square Enix
Språk
 • Engelska
 • © SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved.
Tre nationer slåss om kontrollen över de sinande resurserna av salt och järn i Square Enix senaste HD-2D-äventyr.

Styr en grupp krigare i rollen som Serenoa, arvtagare till House Wolffort, och ta dina beslut på allvar för de kommer göra stor skillnad under äventyrets gång. Viktiga val du gör i spelet kommer att boosta en av tre övertygelser – nytta, moral, frihet – som tillsammans utgör Serenoas världsbild och påverkar hur berättelsen kommer att utvecklas. När du står inför verkligt betydelsefulla beslut kommer flera karaktärer i spelet att vara med att bestämma genom att lägga sina röster i Scales of Conviction. I dessa ögonblick är det bra att ha allierade. Besluten du fattar avgör ödet för hela nationer och  även för hela kontinenten Norzelia.

Ta kontroll över slagfältet och säkra segern!

Att hitta den bästa platsen för de turbaserade striderna kan avgöra vem som vinner. Placera dina enheter högre upp i terrängen för att få bättre kontroll över slagfältet och få fördelen med ökad räckvidd. Du kan också utföra flankangrepp på båda sidorna om fienden och sedan slå till bakifrån med en kraftfull attack. Elementalkrafter och kedjereaktioner är också en viktig del av striderna. Använd till exempel eld för att smälta isig terräng och använd sedan blixten för att göra vattnet strömförande. Knuffa sedan in fienden i vattnet och se sprakande gnistor i häpnadsväckande 2D-bilder i HD!

Spelet släpps även i en begränsad utgåva: Tactician's Limited Edition som består av spelet Triangle Strategy samt en unik och väldigt snygg "Diary of Orlaea"-box, en SteelBook, en uppsättning med 6 coola tärningar, en samlarkortlek och en dubbelsidig poster.

Triangle Strategy: Tactician’s Limited Edition
Triangle Strategy: Tactician’s Limited Edition
En begränsad utgåva av Square Enix senaste HD-2D-äventyr Triangle Strategy

Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige