Skip to main content

Xenoblade Chronicles 3

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdatum
  • 29 juli, 2022
Spelsätt om stöds

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Genre
  • Äventyr
    Rollspel
Utgivare
  • Nintendo
Utvecklare
  • Monolith Soft
Språk
  • Engelska
  • © Nintendo / MONOLITHSOFT
Kämpa för att leva... och lev för att kämpa

Ett helt nytt RPG-äventyr väntar i Xenoblade Chronicles 3 för Nintendo Switch.

XC3
XC3

I detta spel hittar du framtiden för både Xenoblade Chronicles och Xenoblade Chronicles 2. Välkommen till världen Aionios där två synnerligen fientliga nationer huserar.

NSwitch XenobladeChronicles3 04
XC3
XC3
XC3

Keves: En nation där mekanisk teknik utvecklades. Deras arméer är sammansatta av enheter som huvudsakligen består av stridsfordon. De använder enheter med små, mobila vapen som drivs av soldater som rider på dem.

NSwitch XenobladeChronicles3 04
XC3
XC3
XC3

Agnus: En nation som behärskar etern, en magisk teknologi. Deras styrkor är uppbyggda kring enheter som är specialiserade på just etern och de slåss med små, mobila, autonoma vapen som använder eterteknologin.

XC3
XC3

Sex soldater från dessa nationer går samman för att lära sig sanningen bakom konflikten och siktar in sig på Swordmarch, ett land genomborrat av ett gigantiskt svärd..

NSwitch XenobladeChronicles3 14 image950w

Noah: En av huvudpersonerna i Xenoblade Chronicles 3 och som är en soldat från Keves. Noah är också en så kallad "off-seer" som sörjer de soldater som har förlorat sina liv på slagfältet.

NSwitch XenobladeChronicles3 15 image950w

Lanz: En allierad till Noah som använder ett stort svärd som också fungerar som en sköld.

NSwitch XenobladeChronicles3 16 image950w

Eunie: En barndomsvän till Noah och Lanz som har en väldigt skarp tunga och tuff personlighet. Hon är specialiserad på att hela sina allierade i strid.

NSwitch XenobladeChronicles3 17 image950w

Mio: Den andra huvudpersonen i denna berättelse. Mio är en soldat från Agnus och en ”off-seer” precis som Noah.

NSwitch XenobladeChronicles3 18 image950w

Taion: En smart och insiktsfull taktiker som slåss tillsammans med Mio.

NSwitch XenobladeChronicles3 19 image950w

Sena: En soldat som är allierad till Mio och Taion. Sena må se liten ut, men hon har en enorm fysisk styrka!

Ut i strid!

XC3
XC3

Liksom i tidigare Xenoblade Chronicles-spel börjar striderna direkt när du springer in fienderna i övervärlden. Du har sex karaktärer i ditt team och du måste du använda varje soldats styrkor till din fördel och ta hänsyn till var de är placerade i förhållande till fienden. Karaktärer du blir vän med på ditt äventyr kan också följa med dig i strid, vilket ytterligare ökar dina strategiska möjligheter.

NSwitch XenobladeChronicles3 04
XC3

Ta dig fram genom Aionios och anpassa ditt team på vägen genom att byta karaktärernas klasser. Om vissa villkor uppfylls under en strid kan vart och ett av följande par, Noah och Mio, Lanz och Sena, Eunie och Taion anta en speciell form som kallas Ouroboros. Varje Ouroboros har sin egen kraftfulla attacker och tajmingen för när det är dags att anta denna form kan vara nyckeln till att vinna en strid!

Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass
Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass
Med Expansion Pass, får du tillgång till följande nytt innehåll till Xenoblade Chronicles 3, med början vid release och löpande fram till slutet av 2023.

Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige