Skip to main content

Poké Ball Plus

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdatum
  • 16 november, 2018
Utgivare
  • Nintendo
  • © 2018 Pokémon. © 1995 – 2018 Nintendo/Creatures Inc./GAME FREAK inc.
Fånga Pokémon som aldrig förr!

Poké Ball Plus är ett tillbehör som kan användas tillsammans med Pokémon: Let's Go, Pikachu! och Pokémon: Let's Go, Eevee! istället för Joy-Con-kontrollerna. Du kan kasta pokébollar i spelet genom att göra en kaströrelse med Poké Ball Plus. Utöver rörelsekontroller kan detta tillbehör också lysa i olika färger, vibrera och spela upp ljud om du vill.

Poké Ball Plus + Pokémon GO

Precis som Pokémon GO Plus gör Poké Ball Plus det ännu trevligare att leta efter Pokémon i Pokémon GO.

Poké Ball Plus ger dig omedelbart besked om det finns Pokémon i din närhet och allt du behöver göra för att kasta en pokéball är att trycka på knappen på Poké Ball Plus. Om du lyckats fånga en Pokémon kommer Poké Ball Plus att lysa upp och vibrera.

Så länge som Poké Ball Plus är parad med din smartphone kommer den att hålla koll på hur långt du går så att du kan kläcka ägg eller ta emot godis från dina vänner.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige