Skip to main content

Animal Crossing: New Horizons Direct den 15 oktober

måndag, 15 november 2021
Snart blir Animal Crossing: New Horizons en ännu härligare upplevelse! Dels en uppdatering med roliga upplevelser och dels ett DLC som släpps den 5 november! Spana gärna in Animal Crossing: New Horizons Direct för att ta reda på allt som är på gång.

Den kostnadsfria uppdateringen för med sig alla typer av roliga upplevelser till din ö i spelet! Häng med Brewster och drick ljuvligt kaffe eller åk på mystiska båtturer med Kapp’n. Lär dig att laga läckra recept och interagera med vänner och öbor på nya spännande sätt. Gräv upp gyroider, upptäck nya möbler och att dekorera. Hjälp också Harv på hans ö!

Det kommer också ett DLC som heter Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise, som låter dig skapa olika sorters fritidshus. Häng med Lottie och hennes team och använd nya designtekniker och möbler för att skapa perfekta fritidshus. Du kan till och med dela dina skapelser online!

Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise kommer att finnas att köpa den 5 november på Nintendo eShop. Finns också ett sätt till att få detta DLC och det är om du köper medlemskapet Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Då ingår Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise som en del av medlemskapet.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige