Skip to main content

Another Code: Recollection kommer till Nintendo Switch på fredag!

onsdag, 17 januari 2024
Nu på fredagen den 19 januari kan spelare ge sig ut på ett mystiskt äventyr med Another Code: Recollection till Nintendo Switch.

Följ med Ashley, en föräldralös flicka, när hon får ett brev från sin pappa som hon trodde var död. Brevet sätter igång en hel kedja av mysterier och leder henne till den mystiska och avlägsna Blood Edward Island på jakt efter svar. Vem eller vad kommer du att möta på andra sidan?

Another Code: Recollection innehåller förbättrade versioner av spelen Another Code: Two Memories och Another Code: R - Journey into Lost Memories. Avtäck det förflutna och hitta den dolda sanningen i båda spelen, som här bjuder på förbättrad grafik, helt utforskningsbara miljöer, nya röster, pussel och musik. Valfria tips- och navigationssystem har också lagts till för att hjälpa spelare som vill ha lite stöd med att lösa mysterierna och ta reda på vart de ska gå och vad de ska göra härnäst.

En demo finns tillgänglig i Nintendo eShop. Demoversionen innehåller startkapitlet i Another Code: Two Memories, det första av de två spelen i Another Code: Recollection. Demoversionen gör det möjligt för spelare att överföra sina framsteg till det fullständiga spelet.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige