Skip to main content

Bayonetta 3 frammanar mer kaos på Nintendo Switch den 28 oktober

torsdag, 14 juli 2022
Bayonetta återvänder för hårresande action och strider som är större än livet i Bayonetta 3, som släpps till Nintendo Switch den 28 oktober.

I den här tredje delen av Bayonetta-serien måste den ostoppbara Umbra-häxan slå sig samman med några bekanta ansikten, såväl som den mystiska Viola och en mängd andra Bayonettas för att stoppa mänskligt skapade Homunculi från att orsaka förödelse.

Spelare kommer att använda sig av Bayonettas elaka vapen och kraftfulla nya Demon Masquerade-förmåga för att spränga, stampa och smälla fiender med spännande kombinationer och demoniska krafter. De hjälper Bayonetta, den värsta häxan som finns, att bekämpa en ondska som är angelägen om att kasta mänskligheten ner i kaosets djup.

Den nya trailern för spelet avslöjar ytterligare detaljer om Bayonettas senaste äventyr och några av de nya karaktärerna hon kommer att träffa:

  • En hel bunt Bayonettas: Möt en veritabel coven av Bayonettas, var och en mer fantastisk än den förra, medan du kämpar genom Tokyos gator, bergen i Kina och bortom! Längs vägen kommer spelare att upptäcka om denna mystiska allians verkligen kan rädda mänskligheten och vilket öde som väntar detta gäng Bayonettas.
  • Viola, en tuff rival: Förutom Bayonetta kommer spelare också att kontrollera den häftiga häxan Viola som är redo att släppa loss helvetet på Homunculi med sitt svärd och sin nyckfulla följeslagare, kattdemonen Cheshire.

En speciell Trinity Masquerade Edition kommer också att finnas tillgänglig den 28 oktober. Den innehåller skönheterna och bestarna i Bayonetta 3 med en 200-sidig konstbok i fullfärg, och visar hela Bayonetta-trilogin med tre exklusiva titelblad, ett för varje spel*, som kombineras för att bilda ett fantastiskt panoramakonstverk. Mer detaljer om Trinity Masquerade Edition och förbeställningar kommer att avslöjas i framtiden.

Dessutom lanseras den ursprungliga Bayonetta för Nintendo Switch som en fristående, fysisk release den 30 september. Mer detaljer kommer att avslöjas i framtiden.

*Bayonetta och Bayonetta 2 säljs separat.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige