Skip to main content

Bayonetta Origins: Cereza And The Lost Demon lanseras för Nintendo Switch idag!

fredag, 17 mars 2023
En demo innehållandes spelets första kapitel finns tillgänglig på Nintendo eShop.

Det är dags att vända blad i Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon för Nintendo Switch, ett livfullt illustrerat sagoboksäventyr om den förtrollande berättelsen om en ung häxlärling. Spelare kan nu följa med Cereza och hennes demon Cheshire på en resa genom en skog fylld av sagoväsen för att upptäcka ursprunget till den titulära Umbra-häxan.

Långt innan hon skulle bli känd som "Bayonetta", kastade Cereza varsamhet åt sidan och vågade sig in i den farliga Avalonskogen i hopp om att rädda sin fängslade mamma. Att samordna hennes och Cheshires unika förmågor är nyckeln till att övervinna skogens många tricks, fällor och särskilt Tír na nÓgs – illusionära fängelsehålor som kommer att sätta Cereza och Cheshires lagarbete på prov. "Elemental Cores" som hittas under äventyret kommer att förbättra duons kapacitet ytterligare - öppna nya sätt att utforska skogen och förbättra deras stridsstrategier.

En kostnadsfri demo för Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon med de första kapitlen av spelet finns tillgänglig på Nintendo eShop för Nintendo Switch. Spelare kan överföra sin demospardata till den fullständiga versionen av spelet och fortsätta sitt äventyr där de slutade. Både i demon och i hela spelet kan svårighetsgraden varieras genom inställningar för att att minska skador eller automatisera vissa kontroller. Allt för att både nykomlingar och Bayonetta-fans ska kunna njuta av spelet enligt egna preferenser.

images/products_23/sw_switch_bayonetta_origins/screenshots/NSwitch_BayonettaOriginsCerezaAndTheLostDemon_Battle_01.jpg
images/products_23/sw_switch_bayonetta_origins/screenshots/NSwitch_BayonettaOriginsCerezaAndTheLostDemon_Battle_02.jpg
images/products_23/sw_switch_bayonetta_origins/screenshots/NSwitch_BayonettaOriginsCerezaAndTheLostDemon_Puzzle_01.jpg
images/products_23/sw_switch_bayonetta_origins/screenshots/NSwitch_BayonettaOriginsCerezaAndTheLostDemon_Puzzle_02.jpg

Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige