Skip to main content

Blå Nintendo Switch Lite släpps i Europa den 7 maj i år!

onsdag, 14 april 2021
Blå Nintendo Switch Lite släpps i Europa den 7 maj i år!
En blå Nintendo Switch Lite lanseras i Sverige och övriga Europa den 7 maj i år. Precis som övriga Nintendo Switch Lite-modeller är den utformad speciellt för handhållet spelande vilket gör det smidigt för spelare att ta med sig den vart de än går.

En perfekt konsol att ha när New Pokémon Snap släpps den 30 april, ett spel som låter spelare utforska vackra landskap på okända öar för att ta bilder på olika Pokémon. Du kan leta efter Pokémon i deras inhemska miljöer som täta djungler och stora öknar. Avslöja också mysteriet bakom Illumina-fenomenet.

Ett annat kommande tillskott till Nintendos spelbibliotek är det högst underhållande äventyret Miitopia som lanseras den 21 maj. I Miitopia kan du spela i ett roligt äventyr tillsammans med familj och vänner. Det är lätt att låta vem som helst spela med i detta komediäventyr där målet är att besegra ansiktstjuven Dark Lord. Och dessa spel är bara ett smakprov av alla äventyr som finns och kommer till Nintendo Switch.

NINTENDO SWITCH LITE - BLUE


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige