Skip to main content

Demoversion för Another Code: Recollection finns nu att ladda ned!

måndag, 18 december 2023
Din utredning och äventyr är redo att börja. Från och med idag kan du ge dig ut på ett gåtfullt äventyr med demoversionen av Another Code: Recollection till Nintendo Switch.

Det fullständiga spelet släpps fredagen den 19 januari, men du kan få en tidig start på ditt detektivarbete via demoversionen som redan nu finns tillgänglig i Nintendo eShop. Demoversionen innehåller startkapitlet i Another Code: Two Memories, det första av två spel i Another Code: Recollection. Framsteg i demoversionen kommer att överföras till det fullständiga spelet.

I demoversionen får du följa Ashley, en föräldralös flicka, när hon får ett brev från sin pappa som hon trodde var död. Brevet sätter igång en kedja av mysterier och leder henne till den mystiska och avlägsna Blood Edward Island för att hitta svar. Vem eller vad kommer du att möta där?

Another Code: Recollection innehåller två förbättrade mysterieäventyr, Another Code: Two Memories och Another Code: Journey into Lost Memories. Avtäck det förflutna och hitta den dolda sanningen i båda spelen, som bjuder på förbättrad grafik, helt utforskningsbara miljöer, nytt röstskådespeleri, pussel och musik. Valfria tips- och navigationssystem har också lagts till för att hjälpa spelare som vill ha lite hjälp med att lösa mysterierna och ta reda på vart de ska gå och vad de ska göra härnäst.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige