Skip to main content

Demoversionen för Mario vs. Donkey Kong tillgänglig nu!

torsdag, 1 februari 2024
Kolla in demoversionen innan det fullständiga spelet släpps fredagen den 16 februari.

Från och med idag finns en demo med fyra banor från den första världen i Mario vs. Donkey Kong, den förbättrade versionen av Game Boy Advance-klassikern, tillgänglig för nedladdning på Nintendo eShop för Nintendo Switch. 

Lös pussel, övervinn utmaningarna och hitta nycklarna för att rädda Mini-Marios och stoppa Donkey Kong från att stjäla fler. I demoversionen får du också en första titt på det nya samarbetsläget för två spelare, där du kan dela en Joy-Con med en vän och samarbeta som Mario och Toad. Du kommer också att få tillgång till spelets nya svårighetsgrader. Classic Style har samma svårighetsgrad som originalversionen till Game Boy Advance. Den som vill ta det lite lugnare kan prova Casual Style som är utan tidsbegränsning och har möjligheten att slippa starta om från början av banorna.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige