Skip to main content

Endless Ocean Luminous kommer till Nintendo Switch idag

torsdag, 2 Maj 2024
Upptäck det okända djupet i The Veiled Sea och möt 500 arter av marint liv, antingen helt själv eller tillsammans med andra dykare.

Blivande dykare kan utforska en vidsträckt undervattensvärld fylld av marint liv, gömda skatter och mysterier när Endless Ocean Luminous släpps till Nintendo Switch.

Med sitt speciella ljudlandskap och fridfulla visuella stil erbjuder Endless Ocean Luminous lugnt och harmoniskt spelande och upplevelser för alla dina sinnen, samt möjligheten att noggrant katalogisera alla varelser som dykare möter.

I det outforskade Veiled Sea kan spelare möta över 500 arter av marint liv, av vilka några antas utdöda, eller till och med... mytiska. När en art har skannats kommer en forskningsassistent att ge detaljerad information och intressanta insikter om varje varelse. Mysteries of the Veiled Sea förändras för varje dyk. Spelare kanske till och med skaffar sig en vän eller två under sina dyk, genom att bjuda in en manta att simma med dem eller en hummer att ta en tur med.

Nintendo Switch Online-medlemmar kan utforska havet tillsammans i grupper om upp till 30 dykare i så kallade Shared Dives. Hälsa dina meddykare med en vänlig gest och ta dig sedan ner i djupet för att upptäcka tillsammans. När spelare genomför dyk kommer de att kunna låsa upp färger till dräkten, klistermärken och ytterligare gester för att anpassa sin stil. Spelet kommer också med en  7-dagars provperiod för Nintendo Switch Online så att du kan prova spelets onlinefunktioner.

För ännu mer variation, håll utkik efter Event Dives som är dyksessioner med olika teman som kommer att inträffa med jämna mellanrum och erbjuder möjligheter att se ovanliga sevärdheter och havsliv.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige