Skip to main content

Golf nu tillgänglig i Nintendo Switch Sports via kostnadsfri uppdatering!

tisdag, 29 november 2022
Spela på 21 hål från hela Wii Sports-serien och ta dig an världen i Survival Golf online där åtta spelare tävlar om att undvika eliminering

Gör dig redo för en golfrunda nu när den senaste uppdateringen till Nintendo Switch Sports släppts och lägger till sporten Golf till utbudet, vilket gör att antalet spelbara sporter nu är totalt sju.

Golf erbjuder dig 21 hål från Wii Sports-serien och du kan spela med vänner lokalt eller online. I det helt nya onlineläget Survival Golf kan du spela golf tillsammans med upp till åtta spelare.

Om du inte spelat Nintendo Switch Sports tidigare så kan vi säga att Golf bara början på det roliga! Du kan spela fotboll, volleyboll, bowling, tennis, badminton eller chambara. Det är grenar som är lätta att komma in i och är perfekta att spela tillsammans med familj och vänner eller online.

Du kan dessutom anpassa din Sportsmate- eller Mii-avatars utseende och lägga till tillbehör för att skapa en egen, personlig stil. Få fler prylar genom att spela online! Saker läggs till kontinuerligt och ger dig fler valmöjligheter med tiden.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige