Kirby's Return To Dream Land Deluxe för Nintendo Switch lanseras på fredag

torsdag, 23 februari
Kirby är tillbaka med en stor samling vänner, skoj och äventyr i Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

Spela samtidigt med upp till tre vänner* på en spännande resa till Planet Popstar, där du plattformar dig genom färgglada världar för att reparera skeppet till en mystisk resenär, Magolor, i Kirby's Return to Dream Land Deluxe.

Kul för både nykomlingar och Kirby-veteraner, spelet lägger till nytt innehåll och funktioner, inklusive Helper Magolor, ett assistläge i huvudäventyret, uppdaterad grafik och amiibo-funktionalitet.

De ikoniska vännerna King Dedede, Meta Knight och Bandana Waddle Dee följer med Kirby i samarbetsläge. Ta dig vidare genom banorna med Super Abilities, Copy Abilities – inklusive de nyligen tillagda Mecha och Sand Abilities – samt den återkommande Festival Ability.

Njut av oändliga fester med upp till fyra spelare med totalt 10 minispel i nöjesparken Merry Magoland, där du kan tjäna souvenirer i spelet. Dessutom, efter att du har hjälpt Magolor att bygga om sitt skepp i huvudäventyret kan du börja med att uppleva en ny tillagd spelstil i det helt nya spelläget Magolor Epilogue: The Interdimensional Traveller, där upp till fyra spelare kan spela som Magolor när han ger sig i kast med ett uppdrag att återställa sina krafter.

*Flerspelarläget kräver en kompatibel handkontroll per spelare. Ytterligare kontroller (säljs separat) kan behövas.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige