Skip to main content

Kirby's Return To Dream Land Deluxe för Nintendo Switch lanseras på fredag

torsdag, 23 februari 2023
Kirby är tillbaka med en stor samling vänner, skoj och äventyr i Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

Spela samtidigt med upp till tre vänner* på en spännande resa till Planet Popstar, där du plattformar dig genom färgglada världar för att reparera skeppet till en mystisk resenär, Magolor, i Kirby's Return to Dream Land Deluxe.

Kul för både nykomlingar och Kirby-veteraner, spelet lägger till nytt innehåll och funktioner, inklusive Helper Magolor, ett assistläge i huvudäventyret, uppdaterad grafik och amiibo-funktionalitet.

De ikoniska vännerna King Dedede, Meta Knight och Bandana Waddle Dee följer med Kirby i samarbetsläge. Ta dig vidare genom banorna med Super Abilities, Copy Abilities – inklusive de nyligen tillagda Mecha och Sand Abilities – samt den återkommande Festival Ability.

Njut av oändliga fester med upp till fyra spelare med totalt 10 minispel i nöjesparken Merry Magoland, där du kan tjäna souvenirer i spelet. Dessutom, efter att du har hjälpt Magolor att bygga om sitt skepp i huvudäventyret kan du börja med att uppleva en ny tillagd spelstil i det helt nya spelläget Magolor Epilogue: The Interdimensional Traveller, där upp till fyra spelare kan spela som Magolor när han ger sig i kast med ett uppdrag att återställa sina krafter.

*Flerspelarläget kräver en kompatibel handkontroll per spelare. Ytterligare kontroller (säljs separat) kan behövas.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige