Skip to main content

Kommande Nintendo Switch-spel i april 2024!

onsdag, 3 april 2024
Kommande Nintendo Switch-spel i april 2024!
Snart kan du se världen ur ett litet perspektiv på Nintendo Switch. Du kommer också kunna lösa tidsböjande pussel, ge dig ut på jakt för att köpa tillbaka ditt beslagtagna skal och mycket mer!

Kolla in det här urvalet av spel som lanseras i april. Kanske är något av dem redan på din önskelista?

Freedom Planet 2 – 4 april

Freedom Planet 2

Återvänd till Avalices livfulla värld för att bekämpa ett uråldrigt hot i Freedom Planet 2. I den här snabba plattformsuppföljaren får du använda de utvecklade förmågorna hos de tre återkommande hjältinnorna, Lilac, Carol och Milla - och slå dig samman med en helt ny spelbar karaktär: en fiende som blivit en vän, Neera.

Grounded – 16 april

Världen är en farlig plats ... särskilt när du är lika stor som en myra! Utforska den stora bakgården, bygg din bas och slåss mot gigantiska insekter ensam eller med upp till tre vänner i Grounded - ett samarbetsinriktat överlevnadsäventyr av pyttesmå proportioner.

Tales of Kenzera™: ZAU – 23 april

Tales of Kenzera™: ZAU

Res genom vackra och farliga länder i det gripande enspelaräventyret Tales of Kenzera™: ZAU. Som Zau, en ung shaman som förhandlar med dödsguden för att få tillbaka sin Baba från mörkret, använder du kosmiska krafter för att besegra rastlösa andar i rytmiska strider.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes – 23 april

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

Förbered dig på en omsorgsfullt utformad turordningsbaserad JRPG i Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. Sätt ihop din grupp med sex hjältar från mer än 100 unika hjältar när du utforskar en krigshärjad kontinent och möter fiender i strategiska en-mot-en-dueller och intensiva strider som kommer att forma din berättelse.

Another Crab’s Treasure – 25 april

Another Crab’s Treasure

Ge dig ut på en resa för att återfå ditt beslagtagna skal och avslöja det förorenade havets mörka hemligheter i det själsliga undervattensäventyret Another Crab's Treasure. Skapa rustningar och vapen av skräp som du hittar i havet och kämpa dig igenom alger, korallrev och till och med det outgrundliga mörkret i djuphavets skyttegravar.

SaGa Emerald Beyond – 25 april

SaGa Emerald Beyond

Sex huvudpersoner, alla med olika bakgrunder och mål, ger sig ut på sin resa i den senaste fristående delen av SaGa-serien, SaGa Emerald Beyond. Res till 17 unika världar för att upptäcka helt olika kulturer och landskap, och skapa en berättelse som påverkas av dina val och handlingar.

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board! – 26 april

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board!

Upplev Demon Slayers värld genom ett brädspel i Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- Sweep the Board! Varje bräde har en dag- och en nattperiod. Under dagen kan du spela evenemang och minispel för att förbereda dig för natten, när du kommer att leta efter demoner att besegra, medan du strävar efter att bli en stor Demon Slayer-svärdsman!

El Shaddai ASCENSION OF THE METATRON HD Remaster – 28 april

El Shaddai ASCENSION OF THE METATRON HD Remaster

Spännande action möter en föränderlig, canvasliknande värld i det eleganta actionäventyret El Shaddai ASCENSION OF THE METATRON HD Remaster. Ta dig an rollen som Enoch och utnyttja dina stridsförmågor för att bemästra en rad kraftfulla och himmelska vapen när han försöker rädda världen från en stor översvämning.

Braid, Anniversary Edition – 30 april

Braid, Anniversary Edition

Res till olika världar där tiden beter sig märkligt och lös pussel för att rädda en kidnappad prinsessa i Braid, Anniversary Edition. Denna remaster av det klassiska indiespelet innehåller nya pussel, handmålad grafik, helt omarbetat ljud och kommentarer från utvecklarna.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige