Skip to main content

Kommande Nintendo Switch-spel i oktober!

fredag, 29 september 2023
Kommande Nintendo Switch-spel i oktober!
Den här månaden kan du förvänta dig det oväntade på Nintendo Switch. Är du sugen på att ta på dig detektivhatten finns möjligheten. Är du redo för underverk så finns det ett spel för det också. Kolla in det här fina urvalet av spel som lanseras i oktober.

Wargroove 2 – 5 oktober

Wargroove 2 – October 5th

Dyk ner i turordningsbaserade taktiska strider på öppet hav i detta helt nya Wargroove-äventyr! Problem uppstår på Auranias stränder när nya ambitiösa fraktioner hotar att släppa lös en katastrofal kraft. Sätt dina strategiska färdigheter på prov med nya befälhavare, förmågor och olika spellägen till ditt förfogande.

Detective Pikachu Returns – 6 oktober

Detective Pikachu Returns – October 6th

Detektiv Pikachu är har hittat nya fall att lösa! Hjälp honom att gå till botten med ett spännande mysterium och andra märkliga händelser som inträffar i Ryme City där människor och Pokémon lever sida vid sida. Tillsammans med sin kollega Tim måste Pikachu leta efter ledtrådar, intervjua vittnen och lösa fallen.

Batman: Arkham Trilogy – 13 oktober

Batman: Arkham Trilogy – October 13th

Bli Gotham Citys ultimata beskyddare i denna ikoniska trilogi. Bekämpa ökända superskurkar i Batman: Arkham Asylum, kliv in i skuggorna i Batman: Arkham Citys öppna värld och ta dig an det ultimata hotet i trilogins avslutning, Batman: Arkham Knight.

Sonic Superstars – 17 oktober

Sonic Superstars – October 17th

Äventyra i hög fart i de mystiska Northstar Islands i en ny tappning av ett actionfyllt, klassiskt 2D plattformsspel med Sonic! Välj mellan Sonic, Tails, Knuckles och Amy Rose och dra nytta av deras unika förmågor och kraften i Chaos Emeralds för att besegra Dr. Eggman och en gammal nemesis: Fang.

World of Horror – 19 oktober

World of Horror – October 19th

Världens undergång är nära! Navigera dig fram i en läskig värld genom turordningsbaserade strider och oförlåtliga val i detta kosmiska skräckrollspel. Påkalla mörka ritualer, hitta ledtrådar och lös pussel i flera slumpmässiga mysterier.

Super Mario Bros. Wonder – 20 oktober

Super Mario Bros. Wonder – October 20th

Följ med Mario och hans vänner på ett nytt sidskrollande 2D-äventyr fullt med underverk! Överraskningar väntar runt varje hörn! Hitta en Wonder Flower och se hur terrängen lutar kraftigt, stora rör som flyttar på sig, vilda djur som Bulrushes dyker upp och mycket mer! Spela detta underverket lokalt eller online med dina vänner.

METAL GEAR SOLID: Master Collection Vol.1 – 24 oktober

METAL GEAR SOLID: Master Collection Vol.1 – October 24th

Upptäck här ursprunget till spel med taktisk spion-action. Infiltrera fiendens fästningar över hela världen, slutför dina uppdrag i smyg och upplev den spännande filmberättelsen i METAL GEAR-serien.

Just Dance 2024 Edition – 24 oktober

Just Dance 2024 Edition – October 24th

Rör på dig med en helt ny låtlista i Just Dance 2024! Med 40 låtar och olika universum, från de senaste hitsen till älskade klassiker som Flowers av Miley Cyrus, How You Like That av BLACKPINK och I Wanna Dance With Somebody av Whitney Houston.

DAVE THE DIVER – 25 oktober

DAVE THE DIVER – October 25th

Dyk djupt dagtid och ta hand om en lyxig sushirestaurang på kvällen i detta avslappnade RPG-spel för en spelare. Fånga färsk fisk, uppgradera och smid utrustning och hjälp Dave och hans vänner att avslöja hemligheterna i det mystiska Blå hålet.

Headbangers Rhythm Royale – 31 oktober

Headbangers Rhythm Royale – October 31st

Kan du titulera dig Master Headbanger? Tävla online mot 29 andra ståtliga duvor i detta lättsamma rytmspel battle royale och ta reda på det! Kämpa i musikaliska minispel som testar ditt minne, din rytm, dina reflexer, din reaktionstid och till och med dina rappförmågor!


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige