Skip to main content

Kommande Nintendo Switch-spel - juli 2024

onsdag, 3 juli 2024
Kommande Nintendo Switch-spel - juli 2024
Nintendo World Championships: NES Edition, Darkest Dungeon II, Arranger: A Role-Puzzling Adventure med mera kommer till Nintendo Switch!

Kommer snart till Nintendo Switch, spela det som om det vore 1990, samarbeta för Turtle power, ge dig ut på en expedition av de fördömda och mycket mer! Kolla in det här urvalet av spel som lanseras i juli.

ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN Deluxe Edition – 11 juli

Bli ett pilotess och sväva genom fotorealistiska himlar med full 360˚-rörelse i ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN Deluxe Edition. Jaga fatt fiendeflygplan och upplev spänningen i att delta i realistiska flygningar, allt medan du kämpar mot väder och miljö. Episka luftstrider väntar!

Darkest Dungeon II – 15 juli

Ge dig ut på en expedition bland de fördömda i Darkest Dungeon II, uppföljaren till det ursprungliga gotiska roguelike-rollspelet. Gå ombord på din diligens och ge dig iväg över ett landskap i förfall för att förhindra apokalypsen. Slåss mot mardrömslika fiender i turordningsbaserade strider och uppgradera dina förmågor efter varje dödlig resa.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate – 17 juli

Gör dig redo för fartfylld roguelike-action där inget lopp är det andra likt i Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate. Ta kontroll över alla fyra sköldpaddorna, som var och en har unika krafter, och samarbeta med dina vänner för ett grymt samarbetsspel mot formidabla fiender.

Nintendo World Championships: NES Edition – 18 juli

Ta dig an över 150 utmaningar i retro speed-running i Nintendo World Championships: NES Edition. Sätt, slå och förbättra dina tider i Speedrun-läget för en spelare, spela mot andra online i världsmästerskapen eller samla vännerna i Party-läget för lokala flerspelare för att se vem som är snabbast!

SCHiM – 18 juli

Vad är en schim? Det är själen och anden i ett föremål, en sak eller en levande varelse – alla har en. I pusseläventyret SCHiM hoppar du från skugga till skugga samtidigt som du interagerar med en avkopplande, livlig miljö och hjälper till att återförena din schim med sin sak innan det är för sent!

THE NEW DENPA MEN – 22 juli

Möt de nya Denpa-männen! Hitta dem, fånga dem och led dem i detta glada RPG-äventyr. Utforska fängelsehålor och slåss mot monster, skräddarsy alla möjliga kläder, dekorera din ö som du vill och mycket mer! Dessutom kan upp till fyra spelare i lokal co-op samarbeta för att fånga speciella Denpa Men!

The Star Named EOS – 23 juli

Utforska en vacker handritad värld när du fotograferar några av de mest värdefulla men flyktiga ögonblicken i livet i The Star Named EOS. När du återskapar foton från det förflutna kommer du att avslöja sanningen om ett familjemysterium, och kärleken som döljs i fragmenterade minnen kommer så småningom att bli tydlig.

Arranger: A Role-Puzzling Adventure – 25 juli

Följ berättelsen om Jemma, en missanpassad småstadsbo på en resa av självupptäckt, när hon vågar sig ut för att hitta en inspirerande värld i Arranger: A Role-Puzzling Adventure. Rör dig runt i det sammankopplade rutnätet och se hur världen rör sig med dig för att förena utforskning och strid i detta unika pusselspel.

ONE PIECE ODYSSEY – 26 juli

Spela som olika medlemmar av Straw Hat Crew i ONE PIECE ODYSSEY, ett spännande RPG som utspelar sig i den populära anime-världen. Ge dig ut på ett storslaget äventyr för att träffa nya vänner, bekämpa farliga fiender och slutligen fly från den lummiga tropiska ö som du har blivit skeppsbruten på.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige