Skip to main content

Kommande spel till Nintendo Switch – februari 2024

onsdag, 31 januari 2024
Kommande spel till Nintendo Switch – februari 2024
Mario vs Donkey Kong, Splatoon 3: Side Order, Tomb Raider I-III Remastered och mer är på väg till Nintendo Switch!

Snart kommer du att kunna återuppliva en gammal rivalitet, upptäcka antika artefakter, laga mat och mycket mer på Nintendo Switch! Kolla in det här urvalet av spel som lanseras i februari. Kanske finns här något som passar dig perfekt!

Jujutsu Kaisen Cursed Clash – 2 Februari

JUJUTSU KAISEN CURSED CLASH

Ta dig an actionfyllda Jujutsu Kaisen Cursed Clash, ett fightingspel där du kan spela tillsammans med andra och som är baserat på Jujutsu Kaisen-serien. Bilda lag med dina favoritkaraktärer, finslipa dina färdigheter i strid och använd allt kraftfullare förmågor för att besegra dina fiender!

Tomb Raider I-III Remastered – 14 Februari

Tomb Raider I-III Remastered

Lös gamla mysterier och res jorden runt i Tomb Raider I-III Remastered, en definitiv samling med de tre ursprungliga Tomb Raider-spelen komplett med alla expansioner och hemliga banor. Återupplev Lara Crofts ikoniska äventyr med nya funktioner, bland annat möjligheten att växla mellan förbättrad grafik eller den ursprungliga klassiska grafiken.

PlateUp! – 15 Februari

PLATEUP!

Servera utsökt mat i denna kaotiska restaurangsimulering! Gå ihop med upp till tre vänner i PlateUp! och skapa din drömrestaurang. Välj rätter till din meny, köp och placera köksutrustning och servera gästerna med blixtens hastighet.

MARIO VS. DONKEY KONG – 16 Februari

En urgammal rivalitet återuppstår med helt ny grafik i Mario vs. Donkey Kong! Sätt dina pussel- och plattformskunskaper på prov, antingen själv eller med en vän i lokal co-op, och återta de stulna Mini-Marios!

SPLATOON 3: SIDE ORDER – 22 Februari

Inkopolis Square har tömts på färg och dess invånare har försvunnit. Ta reda på vad som hänt när du bestiger Spire of Order i våg 2 av Splatoon 3: Expansion Pass, Side Order, en upplevelse för en spelare som är utformad för att spelas om och om igen!

Inkulinati – 22 Februari

INKULINATI

Bli en mästare på det ”levande bläcket” i Inkulinati, ett turordningsbaserat strategispel direkt från medeltida manuskript! Med bläcket kan du skriva ditt eget bestiarium, besegra medeltida superstjärnor och samla förmåner för att släppa loss dolda krafter.

PROMENADE – 23 Februari

PROMENADE

En värld full av hemligheter väntar på dig i 2D-plattformsäventyret Promenade. Utforska underjorden och möt de märkliga bossarna som bor där, interagera med färgglada karaktärer och lös pussel i detta samlaräventyr inspirerat av klassiska plattformsspel.

Shiren the Wanderer: The Mystery Dungeon of Serpentcoil Island – 27 Februari

SHIREN THE WANDERER: THE MYSTERY DUNGEON OF SERPENTCOIL ISLAND

Shiren the Wanderer och hans följeslagare, den talande illern Koppa, får en vision av en mystisk flicka och ger sig ut på ett äventyr för att rädda henne! Möt fientliga monster, dolda fällor och massor av skatter i Shiren the Wanderer: The Mystery Dungeon of Serpentcoil Island!

Heavenly Bodies – 29 Februari

HEAVENLY BODIES

Upptäck nyanserna av hur en kropp rör sig i viktlöst tillstånd i det fysikbaserade spelet Heavenly Bodies. Ta kontrollen över din kosmonauts armar för att trycka, dra och klättra dig igenom fysiskt simulerade scenarier. Spela antingen själv eller i lokalt tillsammans med någon.

Naturligtvis finns det många fler spel utöver dessa som kommer till Nintendo Switch inom en snar framtid! Gå gärna in på Nintendo eShop på din Nintendo Switch för att ha full koll på allt som släpps i februari.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige