Skip to main content

Kommande spel till Nintendo Switch i juni 2024

torsdag, 30 Maj 2024
Kommande spel till Nintendo Switch i juni 2024
Luigi’s Mansion 2 HD, Monster Hunter Stories, Shin Megami Tensei V: Vengeance med flera kommer snart till Nintendo Switch!

Snart kommer du att kunna ge dig ut på ett paranormalt äventyr, samla bananer i hög fart, vandra omrking i en postapokalyptisk värld och mycket mer! Kolla in det här urvalet av spännande spel som lanseras i juni!

Splatoon 3: Sizzle Season – 1 juni

Det kommer att bli hett om öronen för invånarna i Splatsville i Sizzle Season! Gå ombord på en ny bana, Lemuria Hub, och gör rent hus med de nya vapnen Mint Decavitator och Wellstring V. Gör dig redo för detta och mycket mer i den här uppdateringen för Splatoon 3.

STAR WARS: Hunters™ – 4 juni

Följ med de mäktigaste prisjägarna från hela Star Wars-galaxen i STAR WARS: Hunters™ som är ett Free to play-spel! Välj bland en rad taktiskt olika prisjägare och dominera sedan dina motståndare i spännande strid i tredje person. Använd din skicklighet för att hitta en vinnande strategi och skörda segerns frukter!

Monster Hunter Stories – 14 juni

Monster Hunter Stories, det första RPG-spelet i Monster Hunter-serien, återvänder, med röster på japanska och engelska samt ett nytt museumläge och andra extrafunktioner. Ta hand om monster och skapa livslånga band med dem när du räddar världen från katastrof i den här berättelsen om vänskap och triumf.

Shin Megami Tensei V: Vengeance – 14 juni

Utforska en postapokalyptisk värld i Shin Megami Tensei V: Vengeance, den massivt utökade, definitiva versionen av Shin Megami Tensei V! Upplev en helt ny handling, "Canon of Vengeance", med nya karaktärer och demoner. Vilken väg kommer du att välja?

Super Monkey Ball Banana Rumble – 25 juni

Häng med AiAi och hans vänner i Super Monkey Ball Banana Rumble! Sikta på att bli bäst i onlineläget för upp till 16 spelare och samarbeta med ditt favoritgäng i co-op för fyra spelare, eller ta dig an en underbart utformad berättelse i det helt nya äventyrsläget.

Luigi's Mansion 2 HD – 27 juni

Den något rädde hjälten Luigi ger sig ut på ett läskigt uppdrag i Luigi's Mansion 2 HD! Återställ de saknade delarna av den mörka månen och återställ freden i kusliga Evershade Valley i detta visuellt förbättrade äventyret.

Tchia – 27 juni

Ta med Tchia på ett tropiskt äventyr för att rädda hennes far från en grym tyrann i denna poetiska berättelse om att bli vuxen. Klättra, glida, simma och segla med din båt bland vackra öar när du utforskar en öppen värld och använder din speciella gåva för att ta kontroll över alla djur eller föremål du kan hitta!


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige