Skip to main content

Kommande spel till Nintendo Switch i mars!

måndag, 4 mars 2024
Kommande spel till Nintendo Switch i mars!
Snart kommer nya spel till Nintendo Switch där du bland annat kan ta plats i rampljuset, ta tillbaka ditt öde i en fantasivärld, slåss i en galax långt, långt borta med mycket mera!

Kolla in urvalet av spel som lanseras i mars.

SPLATOON 3: Fresh Season 2024 – 1 mars

Den nya säsongen är här i Splatoon 3! Splasha loss på nya banor för både Salmon Run och i vanliga strider, använd helt nya vapen och arbeta dig igenom en ny katalog full av ny utrustning, dekorationer för skåpet och mycket mer.

SNUSMUMRIKEN: MUMINDALENS MELODI – 7 mars

Följ med till mumintrollens värld i Snufkin: Melody of Moominvalley, ett berättelserikt musikaliskt äventyrsspel som ger dig i uppgift att återställa dalen och hjälpa de lite knasiga figurerna som kallar den sitt hem. Ta dig an Parkvakten med hjälp av ditt pålitliga munspel, lite smygande och de vänner du träffar längs vägen!

Unicorn Overlord – 8 MARS

Befria ditt kungarike och återta ditt öde i detta taktiska fantasyrollspel från skaparna av 13 Sentinels: Aegis Rim. Kämpa mot ödet genom att ge dig ut på ett kungligt äventyr tillsammans med pålitliga allierade, utföra hjältedåd och bli känd i de fem nationerna. Testa också demoversionen!

Contra: Operation Galuga – 12 MARS

En ny del i Contra-serien är här i denna genomgripande nyversion av det ursprungliga run-'n'-gun-actionspelet från 80-talet. Det har modern grafik och ljud, nya banor, fiender och spelmekanismer, ett uppdaterat vapensystem och explosivt co-op-läge för upp till fyra spelare! Testa också demoversionen!

STAR WARS: Battlefront Classic Collection – 14 MARS

Utkämpa ikoniska strider på olika platser i Star Wars-galaxen och spela som dina favorithjältar och skurkar, både online och offline, i STAR WARS: Battlefront Classic Collection. Färdas genom galaxen i kampanjläget och Galactic Conquest. Spela online med stöd för upp till 64 spelare och njut av en utökad version av Hero Assault!

Kingdom Come Deliverance – Royal Edition – 15 MARS

Upplev ett berättelsedrivet RPG med öppen värld som låter dig ta del av ett episkt medeltidsäventyr i det heliga romerska riket. I Kingdom Come Deliverance - Royal Edition är det upp till dig att hämnas dina föräldrars död när du strider mot invaderande styrkor, ger dig ut på en mängd olika uppdrag och gör viktiga val.

PRINCESS PEACH: SHOWTIME! – 22 MARS

Madame Grape har tagit över Sparkle Theater och det är upp till Princess Peach att rädda pjäsen och dagen i Princess Peach: Showtime! Förvandla dig till en svärdsmästare, detektiv, cowgirl och mer. Använd sedan var och en av dessa magnifika förmågor för att sätta stopp för den maskerade skurkens onda planer.

SOUTH PARK: SNOW DAY! – 26 MARS

Följ med Cartman, Stan, Kyle och Kenny för att fira den mest magiska dagen i alla små barns liv, en snödag! Spela med upp till tre vänner och kämpa er genom den snöiga staden i SOUTH PARK: SNOW DAY! och delta i actionfyllda strider i en helt ny berättelse.

Pepper Grinder – 28 MARS

Upptäck ett actionfyllt piratäventyr med Pepper i huvudrollen, en sjöfarare med passion för prospektering, och Grinder, hennes superkraftfulla borrmaskin. Gräv dig fram genom terrängen, styr maskiner och pulverisera fiender som blockerar vägen mot att återfå din försvunna förmögenhet ... med ränta! Testa också demoversionen!


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige