Skip to main content

Monster Hunter Rise: Sunbreak Digital Event visade ny trailer och avslöjade releasedatum!

tisdag, 15 mars 2022
Idag, under Monster Hunter Digital Event, presenterade spelseriens producent Ryozo Tsujimoto en ny trailer för Monster Hunter Rise: Sunbreak, en massiv expansion för det populära och prisbelönta Monster Hunter Rise.

Denna spännande och nya trailern ger en glimt av den nya handlingen, nya Elgado Outpost Hub, de utmanande och nya monstren och de spännande nya förmågorna som monsterjägare kommer att möta efter att ha klarat av grundspelet. Det digitala evenemanget gav också den första riktigt djupgående titten på en del av det nya innehållet som kommer i Monster Hunter Rise: Sunbreak, och avslöjade lanseringsdatumet som blir den 30 juni 2022 för Nintendo Switch-utgåvan.

Info om Monster Hunter Rise: Sunbreak

Förutom den helt digitala standardutgåvan av Monster Hunter Rise: Sunbreak kommer en Special Deluxe Edition som innehåller den massiva expansionen och bonusinnehåll som rustningar, gester och frisyrer. Jägare som vill börja sin resa i Kamura kan välja Monster Hunter Rise + Sunbreak antingen som fysisk eller helt digital utgåva till Nintendo Switch. I den fysiska utgåvan kommer expansionen följa med i form av en digital voucher.

Spelare som väljer att köpa valfri version av Monster Hunter Rise: Sunbreak tidigt kommer att få "Loyal Dog" och "Striped Cat" rustningsset för Palamute och Palico. Vid lanseringen kommer spelare på Nintendo Switch också att kunna köpa tre nya Malzeno-inspirerade amiibo som låser upp rustningar för deras jägare, Palamute och Palico..

Monster Hunter Rise: Sunbreak Story

Monster Hunter Rise: Sunbreak börjar direkt efter det heroiska försvaret av Kamura Village mot The Rampage i Monster Hunter Rise. Nyheter om byns överlevnad inspirerar riddaren Dame Fiorayne som kommer från ett avlägset kungarike för att söka hjälp. Jägare som är modiga nog att hjälpa till kommer att bege sig till hamnen i Elgado Outpost. Denna livliga och maritima plats är hemvist för ett laboratorium som undersöker den onormala monsteraktiviteten som bekymrar kungariket, och är också en plats med uppgiften att återställa freden i riket. Här kommer spelare att interagera med en grupp av nya karaktärer, inklusive befälhavaren för riddarna av The Royal Order Admiral Galleus, den udda vetenskapsmannen Bahari, smeden Minayle, köpmannen Oboro och uppdragsgivaren Chichae. Dessa hjälpsamma allierade kommer att hjälpa jägare att skapa ny utrustning och instruera dem att utföra kraftfulla och nya Wirebug-tekniker.

Hotet som drabbat kungariket är kraftfulla varelser, kända som Three Lords. Detta gäng inkluderar Garangolm, Fanged Wyvern Lunagaron och den äldre draken Malzeno. Förutom dessa mardrömslika nya fiender kommer andra monstervarianter och återkommande favoriter, inklusive Blood Orange Bishaten och den mäktiga Astalos att dyka upp för att utmana jägare i svårighetsgraden Master Rank. Att undersöka dessa tre bestar beteende kommer att ta jägare över hela kungariket till spännande nya platser, inklusive det nyligen avslöjade Citadellet. Det stället ståtar med snötäckta toppar och frodiga skogar som kryllar av nya former av endemiskt liv. I mitten av denna enorma region ligger en sedan länge övergiven fästning som nu blivit fäste för de monster som det byggdes för att hålla utanför. Mer information om Monster Hunter Rise: Sunbreak kommer att avslöjas vid ett senare tillfälle.

För att hjälpa nya spelare att förbereda sig inför ankomsten av Monster Hunter Rise: Sunbreak har nya rustningar och vapen för Monster Hunter Rise lagts till. Den kraftfulla Defender-serien har kraftfulla vapen för att hjälpa spelare att avancera snabbt och kan paras ihop med Black Belt-rustningen och Veteran's Talisman för förbättrad överlevnadsförmåga och användbara färdigheter. När spelare närmar sig High Rank påskyndar Guild Cross-setet processen med att snabbt få användbara föremål som kan lagras för framtida jakter. Monster Hunter Rise-spelare som inte köper Sunbreak-expansionen kommer att få en uppdatering när Sunbreak lanseras som kräver 13 GB på Nintendo Switch. Uppdateringen kommer att krävas för onlinespel, vapenjusteringar, föremålspaket och vouchers för att göra om din karaktär.

images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/MHR_SUNBREAK_01-119502614d56f15982c3.07046071.jpg
images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/MHR_SUNBREAK_04-119502614d56f1c1cb57.32263125.jpg
images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/MHR_Sunbreak_Blood_Orange_Bishaten.jpg
images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/MHR_Sunbreak_Command_Post.jpg
images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/MHR_Sunbreak_Citadel_04.jpg
images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/SS08.jpg
images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/MHR_Sunbreak_Elgado_Outpost.jpg
images/products_22/sw_switch_mhr_sunbreak_special_deluxe_edition/__gallery/SS13.jpg

Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige