Skip to main content

Nu finns en demoversion för Princess Peach: Showtime! på Nintendo Switch

torsdag, 7 mars 2024
Ta plats i rampljuset som Peach för att rädda Sparkle Theater från den elaka Grape och Sour Bunch! Nu kan du ladda ned en demo för Princess Peach: Showtime! via Nintendo eShop på Nintendo Switch.

I demoversionen för detta actionfyllda spel för en spelare kan du spela som Swordfighter Peach och Patissiere Peach. Svinga, fäkta, ducka och gå till motattack i rollen som Swordfighter Peach. Förvandla dig sedan till Patissiere Peach och gör dig redo att vispa ihop en rad läckra desserter för att förhindra att den söta festivalen drabbas av en alltför allvarlig sockerchock.

Var och en av Peachs förvandlingar ger henne olika förmågor som hon kommer att behöva för att rädda varje föreställning på teatern på bästa sätt. Den nya trailern beskriver de många olika förvandlingarna och lyfter fram ny information om spelet, inklusive möjligheten att piffa upp Peachs klänning och Stellas band, och tar sig en närmare titt på de temabaserade teaterpjäserna som Peach kommer att få uppleva på sitt äventyr.

I samband med lanseringen av Princess Peach: Showtime! den 22 mars, kommer också pastellrosa Nintendo Switch Joy-Con-kontroller att finnas tillgängliga hos utvalda återförsäljare.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige