Skip to main content

Ny info om Splatoon 3: Expansion Pass – Side Order

torsdag, 15 februari 2024
I en värld utan färg måste du göra allt du kan för att klättra upp till Spire of Order och lysa upp världen igen i DLC-paketet Side Order. Side Order är för en spelare och är den andra vågen av Splatoon 3 Expansion Pass för Splatoon 3 på Nintendo Switch, som släpps den 22 februari.

I Side Order spelar du som Agent 8, en invånare i Inkopolis som vaknar upp till en ny "världsordning", där de flesta färgerna saknas. Tillsammans med en drönare som påstår sig vara Off the Hook-medlemmen Pearl måste Agent 8 kämpa sig upp till toppen av Spire of Order och på vägen bekämpa horder av fiender och hinder.

På varje våning i Spire finns det mål som ändras varje gång du gör ett försök och de blir dessutom svårare ju högre upp du kommer. Det kan handla om att besegra fiender, säkra specifika områden under en viss tid eller klara av andra utmaningar som staller krav på din skicklighet. Använd de “Color Chips” du får för att anpassa din palett efter dina önskemål med förbättringar som att kunna skjuta snabbare, göra mer skada med mera. Om du misslyckas med att nå toppen måste du börja om från början. De Color Chips du samlar in omvandlas dock till en valuta som kan bytas mot permanenta uppgraderingar. Dessa uppgraderingar ger dig en ökad möjlighet att nå toppen nästa gång.

Side Order är utformat för att spelas om och om igen när du uppdaterar Agent 8 med kraftfulla (och färgglada) förmågor och är ett roligt och utmanande sätt att förbättra dina Splatoon-färdigheter, både för nybörjare och veteraner.

Dessa färdigheter kommer att behöva vara på topp eftersom Splatoon 3 "Fresh Season" kommer den 1 mars. Den säsongen innehåller nya flerspelarbanor, till exempel "Marlin Airport" och Salmon Run-banan "Bonerattle Arena", nya vapen i Brella- och Dualies-varianter och ytterligare nya föremål som Fizzbang som kan användas under Splatfests. Spana inSplatoon 3 – Fresh Season 2024 (Nintendo Switch) för mer information.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige