Skip to main content

På fredag blir det full fart för då släpps WarioWare: Move It!

onsdag, 1 november 2023
Wario är tillbaka och han har med sig över 200 blixtsnabba mikrospel som garanterat får dig att röra på dig!

Ta ett par Joy-Con och kom igång i WarioWare: Move It! där du lagom försiktigt skakar, slår, dansar, vickar med mera genom en mängd mikrospel som vart och ett bara varar några roliga sekunder. Ställ dig i poser som kallas Forms, till exempel den självsäkra Fashionista eller den kycklingliknande Ba-KAW, och sätt sedan igång att röra på dig. 

I Story-läget går spelarna igenom olika steg, vart och ett med sin egen karaktär, story och blixtsnabba mikrospel. Varje nivå I spelet har också sin egen variation av Forms som passar till mikrospelen. Med två uppsättningar Joy-Con kan du ta dig igenom Story Mode med en vän. I slutet av varje scen dyker en boss upp för en speciell typ av strid. När du tar dig igenom spelet låser de upp extra banor, med mikrospel som får dig att röra dig från topp till tå, som Megagame Muscles, och extra utmanande banor som Super Hard.

När du har spelat ett mikrospel en gång kan du spela det igen när du vill i Museum-läget. Detta är användbart om du vill öva dina färdigheter i ett mikrospel, eller justera tempot till en snabbare takt för att se hur galet och intensivt det kan bli.

Slåss med 2-4 spelare, var och en med en Joy-Con, i det lokala partyläget. Nå målet utan att bli förvandlad till sten av Medusa i Medusa March eller ta dig an Galactic Conquest, ett klurigt brädspel med Warios egna regler. Spela med dina vänner i dessa knasiga tävlingar där alla kan ha jättekul med spel som Go the Distance, där alla måste visa vad de går för i en snabb mikrospelstävling, och The Who's In Control Show, ett lagbaserat gissningsspel för fyra spelare där ett lag måste titta på det andra och gissa vilken av motspelarna som faktiskt spelar och vilken som bara låtsas. Du kan även ta reda på vem som är bäst på att följa en märklig doktors slumpmässiga råd i Listen to the Doctor.

  • images/products_23/sw_warioware_moveit/__screenshots/WarioWareMoveIt_scrn_12.jpg
  • images/products_23/sw_warioware_moveit/__screenshots/WarioWareMoveIt_scrn_04.jpg
  • images/products_23/sw_warioware_moveit/__screenshots/WarioWareMoveIt_scrn_06.jpg
  • images/products_23/sw_warioware_moveit/__screenshots/WarioWareMoveIt_scrn_05.jpg

Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige