Skip to main content

Spana in fyra nya förvandlingar i Princess Peach: Showtime!

torsdag, 15 februari 2024
Fyra nya förvandlingar har idag avslöjats för det kommande Princess Peach: Showtime! som lanseras den 22 mars till Nintendo Switch.

Varje förvandling ger Peach det där extra hon behöver för att rädda dagen och teaterföreställningen från The Sour Bunch. Ensemblen som visas i dagens föreställning är Figure Skater Peach, Dashing Thief Peach, Mermaid Peach och Mighty Peach.

Låt oss presentera:

  • Figure Skater Peach – Använd dig av prinsessans imponerande balans för att ta dig ut på rinken och få dina fiender på hal is. Följ med de andra dansarna i en bländande föreställning fylld av snabba snurr och hopp. Åk runt på denna tävlingen och hjälp dina medtävlande.
  • Dashing Thief Peach – Ta dig framåt, infiltrera och svinga dig genom denna våghalsiga föreställning med olika prylar och smyg förbi tjuvarna från The Sour Bunch. Omfamna den spänning (och charm) som är en del av livet som spion och gör sedan din dramatiska flykt.
  • Mermaid Peach – Att vara under havet hindrar inte Peach från att sjunga en sång. Använd hennes magiska röst för att styra fiskstim eller harmonisera med en orkester under vattnet. Led vänliga havsdjur för att avslöja hemliga vägar och hjälpa till att lösa pussel.
  • Mighty Peach – Titta mot himlen! Det är... Mighty Peach! Gå från hjälte till superhjälte och försvara lokalbefolkningen med kraftfulla slag och övermänsklig styrka. Flyg, kasta föremål och slåss mot fiender i ett actionfyllt spektakel som ustpelar sig både uppe i himlen och på marken.

I Princess Peach: Showtime! slår sig Peach ihop med Stella, Sparkle Theatres väktare, för att rädda teatern från den elaka Grape och The Sour Bunch. Med hjälp av Sparkles kraft måste Peach gå upp på scenen i varje show, förvandlas och konfrontera Grapes ondskefulla skådespelartrupp. Som Peach får du ta sig an en mängd olika huvudroller som svärdsfäktare, detektiv, ninja, konditor, kung fu-mästare, cowgirl och mycket mer. Det kommer att krävas en hel del av prinsessan för att föra denna pjäs till sin triumferande final.

I samband med lanseringen av Princess Peach: Showtime! den 22 mars kommer rosa Nintendo Switch Joy-Con-kontroller att finnas tillgängliga hos utvalda butiker.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige