Skip to main content

Ta ett djupt andetag och spana in den nya trailern för Endless Ocean Luminous!

torsdag, 18 april 2024
Dyk ned i en enorm undervattensvärld med marint liv, dolda skatter och spännande mysterier när Endless Ocean Luminous kommer till Nintendo Switch torsdagen den 2 maj.

I det outforskade The Veiled Sea kan du stöta på över 500 kända arter som gömmer sig i eller nära grunda korallrev, branta klippor och glaciärvatten medan havet förändras beroende på vilken tid på dygnet det är i spelet. Avslöja mysterierna i detta hav genom att leta efter begravda reliker, ovanliga sevärdheter och mystiska varelser. Du kan till få en vän eller två genom att bjuda in en manta att simma med dig eller en hummer att lifta med.

Med sitt harmoniska ljudlandskap och vackra grafik erbjuder Endless Ocean Luminous ett lugnt och avslappnat spelande och öppna sinnesupplevelser. Nintendo Switch Online-medlemmar kan till och med utforska havet tillsammans i Shared Dives. Hälsa på dina meddykare med en vänlig gest och dyk sedan ner i djupet för att dela med dig av dina upptäckter. När spelarna genomför dyk kan de låsa upp dräktfärger, klistermärken och ytterligare gester för att skräddarsy sin dykare. Spelet levereras också med en sjudagars testversion för Nintendo Switch Online så att alla kan prova på spelets onlinefunktioner.

För ännu mer variation, håll utkik efter det så kallade Event Dives, som är temadyk som kommer att ske med jämna mellanrum och erbjuder möjligheter att se ovanliga sevärdheter och havsliv.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige