fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spel
 • Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons

 • Köp en resa via Nook Inc. som tar dig till en öde ö där du kan gå loss med all din kreativitet, charm och friheten att jobba hårt för att skapa det liv du vill ha på ön.

  Ibland är livet stressigt och behovet av att komma ifrån det stort! En som har koll på vad som behöver göras är Tom Nook som gjort business av att skicka stressade människor till en fridfull ö. Tveka inte, för det här är förmodligen vad du behöver också. Satsa på paketet som går under namnet Nook Inc. Deserted Island Getaway Package!

  Så vänd på bladet och ta dig an möjligheten. Tänk dig långa, sköna promenader på en sandstrand och en oupptäckt natur som bara väntar på dig. Ön erbjuder kreativitet, frihet och mängder av charm. Ett harmoniskt nytt liv helt enkelt!

  Samla på dig olika resurser och se vad du kan göra med dem. Vissa saker är helt klart ner praktiska medan andra är mer estetiska. Kanske har du gröna fingrar och kan få öns blommor och träd att slå ut i alla prakt.

  Få nya vänner, njut av de årstiderna och utforska ön! Mycket spännande väntar på dig!

  Nyheter

  • Livet på en ö: Här får du resa till en öde ö och bygga upp ditt liv från början där. Fridfullt och väldigt avslappnande!
  • DIY: Samla ihop olika material på ön och konstruera saker av det. Som t ex verktyg och möbler.
  • NookPhone: På ön får du din alldeles egen NookPhone. I den har du en del viktiga appar som kamera och karta. Längre in i spelet får du dessutom tillgång till fler appar.
  • Nook Miles: Gillar du att uppnå konkreta mål så kommer du att kunna göra det med ”The Nook Mileage Program”. Genom att klara av specifika uppdrag och utmaningar får du poäng som sen kan bytas mot olika belöningar.
  • Party Play: Om du bor på en ö kan du ringa upp till tre andra spelare. Tillsammans kan ni undersöka ön från en och samma Nintendo Switch.
  • Land Development: Ändra öns landskap genom att lägga till broar och sluttningar. På sikt kommer du också få tillstånd att göra ännu mer som att ändra på flodernas riktning med mera.
  • Island Tours: Om du åker på en så kallad ”mystery island tour” hamnar du på en annan, mindre och mystisk ö där du kan leta efter material eller djur. Det du hittar eller fångar kan du ta med dig till din egen ö.
  • NookLink: Med NookLink, som är en del av Nintendo Switch Online-appen, kan du och andra spelare scanna QR-koder från de tidigare spelen Animal Crossing: New Leaf och Animal Crossing: Happy Home Designer med era mobiltelefoner och sen ladda ned dem i Animal Crossing: New Horizons. Är du online kan du också prata med vänner som har Animal Crossing: New Horizons och Nintendo Switch Online-appen. NookLink släpps i mars.

  Viktigt info om ön och vad som finns där

  • Välj din egen ö: Innan du åker till ön får du välja hur den ska se ut. Du väljer också vilken halva av jordklotet du bor på, så du får rätt årstider i förhållande till var du bor i verkligheten.
  • Orientation: När du väl har landat på ön kommer du få en del info från Nook Inc. Du får också ett tält som du kan sätta ut var du vill.
  • Resident Services: Öns servicecenter är öppet dygnet runt, sju dagar i veckan. Har du till exempel köpt något du egentligen inte ville ha kan du vända dig till dit. Du kan även vända dig hit om du behöver tips och råd om livet på ön.
  • Bli en husägare: Tälta är kul, men kanske funderar du också på ett hus? Att låna pengar är inga problem och det finns ingen deadline när du behöver betala tillbaka. När du väl har ett hus kan du börja inreda det.
  • Customization Deluxe: Utforma din karaktär och gör den så personlig som möjligt. Du kan ändra hudfärg, hårstil, kläder med mycket mera. Du kan också dekorera ditt hus, både på insidan och utsidan.
  • Flygplatsen: Flygplatsen är öppet dygnet runt och här kan du bjuda in invånare från andra öar via internet eller lokalt. Du kan också resa och besöka andras öar. Upp till åtta spelare kan befinna sig på en och samma ö samtidigt.
  • Island-wide Broadcasts: Varje dag kommer Tom Nook, VD för Nook Inc., att ha en direktsändning där han uppdaterar alla invånare om viktiga händelser på ön samt delger värdefulla råd.

  Fler saker som gör ön ännu roligare att bo på:

  • Nya invånare: När du kommer till ön första gången kommer det bara finnas ett fåtal djurinvånare där, men i takt med att du bygger upp ön kommer fler att besöka dig och du kommer att kunna bjuda in dem att bo på ön.
  • Kostnadsfria uppdateringar: Uppdateringar kommer framöver och dessa kommer lägga till speciella events på ön. Den första kommer redan 20 mars och ger dig eventet Bunny Day.
  • Fler byggnader: I takt med att du utvecklar din ö kommer fler och fler byggnader att tillkomma. Bland annat kommer du att kunna ha ett museum, en affär, ett skrädderi med mera.
  • Turister och events: Förutom nya invånare kommer du även få besök från tillfälliga besökare. Dessa kan erbjuda dig föremål som du inte kan få på något annat sätt. Dessa besökare kan också deltaga i roliga events som Fishing Tourneys och Bug-Offs.
  • amiibo: Du kommer att kunna använda amiibo, både figurerna och korten som ingår i Animal Crossing-serien.
  • Animal Crossing: Pocket Camp: Om du har både mobilspelet Animal Crossing: Pocket Camp och Animal Crossing: New Horizons kommer du att kunna få vissa specialföremål till båda spelen.

  Genom åren har det släppts många andra Animal Crossing-spel. Kanske har du spelat dem alla eller några av dem? Dela gärna med dig av dina upplevelser på sociala medier. #animalcrossing


 • Departure Counter


  Seasons


  Island Scenery


  DIY


  Nook Mileage


  My Home


  Facilities


  Mystery Tour


  Resident Services Remodel


  Visitors


  Island Layout


  Advanced Island Life


  amiibo


  NookLink


  Pocket Camp Integration


  Free Summer Update


  September Update

 • amiibo Card: Animal Crossing Series 1
  Varje förpackning innehåller tre slumpmässigt utvalda amiibo-kort. Ett kort är ett specialkort och två är så kallade...
  amiibo Card: Animal Crossing Series 2
  Varje förpackning innehåller tre slumpmässigt utvalda amiibo-kort. Ett kort är ett specialkort och två är så kallade...
  amiibo Card: Animal Crossing Series 3
  Varje förpackning innehåller tre slumpmässigt utvalda amiibo-kort. Ett kort är ett specialkort och två är så kallade...
  amiibo Card: Animal Crossing Series 4
  Varje förpackning innehåller tre slumpmässigt utvalda amiibo-kort. Ett kort är ett specialkort och två är så kallade...
  amiibo Card: Animal Crossing Welcome amiibo!
  Animal Crossing: New Leaf amiibo Cards Pack innehåller tre st Animal Crossing amiibo-kort
  amiibo Card: Animal Crossing Welcome amiibo! Sanrio Collaboration
  Det här paketet innehåller sex stycken amiibo-kort för alla som älskar Hello Kitty och hennes vänner.
  amiibo Card: Animal Crossing Series 5
  Varje förpackning innehåller tre slumpmässigt utvalda amiibo-kort. Serien innehåller 48 olika kort.
  Cyrus/K.K.Slider/Reese
  Ett paket med tre underbara amiibo ur Animal Crossing Collection.
  Isabelle
  Isabelle är din assistent när du antar rollen som borgmästare i Animal Crossing: New Leaf. Hon är förvisso lite glömsk...
  K.K. Slider
  K.K Slider är en kringresande musiker och DJ i Animal Crossing-serien. Vissa dagar kan du höra honom sjunga och spela...
  Mabel
  Mabel är en av systrarna som driver klädbutiken Able Sisters i Animal Crossing. Hon hjälper alla kunder som letar efter...
  Tom Nook
  Tom Nook driver Animal Crossing-spelens många krimskramsbutiker och är ofta den som säljer ett hus till dig. Ju mer du...
  Digby
  Digby är Isabelles bror och chef för Happy Home Showcase. Han hjälper dig även med återuppbyggnaden av saker i Happy...
  Lottie
  Lottie arbetar för Nook's Homes i Happy Home Designer och hon lär dig hur du designar rum och introducerar nya saker...
  Reese
  Reese driver butiken Re-Tail tillsammans med sin make Cyrus i Animal Crossing: New Leaf. Hon köper saker från dig samt...
  Cyrus
  Cyrus driver butiken Re-Tail tillsammans med sin maka Reese i Animal Crossing: New Leaf. Han är en duktig snickare och...
  Blathers
  Blathers driver museet i Animal Crossing-spelen. Han är som ett lexikon och vet alt om fossiler, tavlor, insekter, fisk...
  Celeste
  Celeste är Blathers syster och hon älskar natthimlen. Hon driver observatoriet som hör samman med museet och hon låter...
  Resetti
  Resetti är en vresig mullvad som går i taket om du råkar slå av spelet utan att spara först och därefter skäller ut dig...
  Kicks
  Kinks är en skunk från Animal Crossing: Let's Go to the City. Han älskar skor och kommer att borsta dina skor i staden...
  Isabelle (Summer Outfit)
  När det är varmt vill Isabelle ta på sig sin sommaruniform. Det är säkert varmt på borgmästarens kontor under sommaren.
  Rover
  Rover har olika roller i Animal Crossing-universumet men ofta är det han som introducerar spelet för dig vid första...
  Kapp’n
  Kapp'n är en sköldpadda som arbetar som chaufför. Han kör taxi, buss och båt så om du vill besöka andra städer eller...
  Timmy & Tommy
  Tvillingarna Timmy och Tommy arbetar för Tom Nook. I de nyare spelen har de tagit över driften när butikerna blivit...

  Vänligen notera att listan över kompatibla produkter inte nödvändigtvis är komplett och att den kan komma att uppdateras.


Animal Crossing: New Horizons

Lanseringsdatum: 20 mars 2020
System: Nintendo Switch
Genre: Simulering
Spelare: 1-4 (lokalt) | 1-8 (online)
Spellägen:

TV-läge

1-4

Bordsläge

1-4

Handhållsläge

1

Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Distributör: Bergsala
©2020 Nintendo

Relaterade produkter

Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons Carrying Case & Screen Protector
En smidig väska med Animal Crossing: New Horizons-motiv som skyddar din Nintendo Switch från smuts och repor. I paketet...
Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons Edition
Konsol, dockningsstation och två Joy-Con. Allt i läckert Animal Crossing: New Horizons-tema.