fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

 • Häng med Mario, Luigi, Princess Peach och Toad på äventyr och rädda landet Sprixie Kingdom i Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Den inte så snälle Bowser har kidnappat Sprixie-landets prinsessa och det är bara våra hjältar som kan rädda henne!

  Klättra på väggar och klös dina fiender genom att använda en Super Bell. Klona dig själv genom att äta en Double Cherry eller sätt på dig en så kallad Cannon Box på ditt huvud så kommer du att kunna skjuta på dina fiender.

  Den här versionen är en finslipad version av Super Mario 3D World som släpptes till Wii U så du kommer märka av en hel del förbättringar om du spelat originalversionen. Till exempel springer karaktärerna snabbare och kan också klättra något högre när de använder en Super Bell. I den här versionen kan du, om du vill, dessutom använda gyrokontroll när du spelar.
  Förutom att kunna spela co-op med upp till tre vänner kommer det gå att spela online. Observera att det krävs ett medlemskap för Nintendo Switch Online för att gå online i detta spelet.
  Super Mario 3D World + Bowser's Fury är också kompatibelt med amiibo som Cat Mario och Cat Peach amiibo. Testa dem i spelet och se vad som händer!

  Bowser's Fury

  I det nya öppna och spännande 3D-spelläget Bowser's Fury  får du lite oväntat hjälp av Bowser Jr. för att stoppa hans pappa Bowser som drabbats av ett ofantligt raseri. Spring och hoppa dig fram i en stor övärld för att samla de mystiska Cat Shines och slåss mot den kolossala Fury Bowser när han dyker upp ur vattnet.

  Lämna över en Joy-Con till en vän och spela tillsammans. En spelare tar kontroll över Bowser Jr. för att hjälpa Mario i hans jakt på Cat Shines.

  Spelläget Bowser's Fury är tillgängligt redan från början så du behöver inte låsa upp någonting i spelet för att få tillgång till det.


Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Lanseringsdatum: 12 februari 2021
System: Nintendo Switch
Genre: Plattform
Spelare: 1-4 (lokalt) | 1-4 (online)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Spellägen:

TV-läge

Bordsläge

Handhållsläge

Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Distributör: Bergsala
Funktioner: amiibo