fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Super Mario Maker 2

 • Spela, skapa och dela sidscrollande Super Mario-banor i Super Mario Maker 2 på din Nintendo Switch! Bygg banorna du tidigare bara kunnat drömma om och dela gärna med dig av dem online så andra kan testa dem.

  Ett nytt sidscrollande Mario-äventyr väntar i spelläget Story Mode, som innehåller över 100 banor. Och i Course Maker finns ett brett utbud av byggdelar, verktyg och mer tillgängligt så att du kan bygga magnifika banor. Vill du ha kanoner som skjuter mynt? Bowser ridandes på en gigantisk Goomba? Du bestämmer, så tveka inte att bygga den coolaste banan någonsin. Pröva också att lämna över en av dina Joy-Con till en annan spelare och skapa roliga banor tillsammans!

  Förutom banor i stilarna Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Super Mario World och New Super Mario Bros. U kan du nu också skapa banor i stilen baserad på Super Mario 3D World. Du kan också spela som Cat Mario och köra Koopa Troopa-bilen om du vill.

  Alla teman från det första Super Mario Maker finns kvar i denna uppföljaren. Utöver det har det tillkommit nya, såsom öken-, snö-, skogs- och himmelsbanor. För dessa teman finns det dessutom ny musik som skapats av välkände kompositören Koji Kondo, som gjort musik till de tidigare Super Mario-spelen och många andra spel med Mario. Det finns också möjligheten att använda en ny och spännande måne för att låsa upp nattversioner av dessa teman. Du kommer att bli överraskad över vad som kan hända på natten i banorna, som till exempel sandstormar i öknen…

  Med ett Nintendo Switch Online-medlemskap blir det ännu roligare för då får du tillgång till Course World och dess online-innehåll och funktionalitet. Ha koll på din rankning, dela dina skapelser och lämna kommentarer efter att du har spelat andras banor. Med ett Nintendo Switch Online kan du också ta itu med spelläget Endless Challenge, spara onlinebanor lokalt för att spel dem senare offline, njuta av onlinespelande med andra spelare och anpassa hur dina Mii-figurer ser ut med roliga tillbehör!

  Vid spel online finns tre olika spellägen för upp till fyra spelare. Dessa är:

  • Multiplayer Versus – Onlineläge där fyra spelare möts på en sidscrollande, slumpmässigt utvald bana. Den spelare som först klarar banan vinner.
  • Multiplayer Co-op – I detta onlineläge kan upp till fyra spelare samarbeta för att klara banan. Det räcker att en spelare klarar banan för att alla ska vinna.
  • Nearby Play – Upp till fyra spelare som äger varsin Nintendo Switch och spelet Super Mario Maker 2 kan spela detta om de befinner sig nära varandra. En av spelarna måste sätta upp ett virtuellt rum där alla kan spela tillsammans. Endast den som sätter upp det virtuella rummet måste ha en internetanslutning.

  Det finns många fler hemligheter i Super Mario Maker 2. Upptäck dem på egen hand och skapa banorna du tidigare bara kunnat drömma om!


Super Mario Maker 2

Lanseringsdatum: 28 juni 2019
System: Nintendo Switch
Genre: Plattform
Spellägen:

TV-läge

Bordsläge

Handhållsläge

Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Distributör: Bergsala
©2019 Nintendo

Relaterade produkter

Super Mario Maker 2 - Limited Edition
Spela, skapa och dela sidscrollande Super Mario-banor i Super Mario Maker 2 på din Nintendo Switch! Bygg banorna du...
Super Mario Maker
För första gången någonsin kan du skapa dina egna Super Mario-banor i 2D med hjälp av din Wii U GamePad. Bygg ditt eget...
Super Mario Maker for Nintendo 3DS
Skapa egna banor eller spela färdiga banor som andra redan skapat. Precis som på Wii U-versionen så kan du här skapa...
 • Super Mario Maker 2 - Limited Edition
  Spela, skapa och dela sidscrollande Super Mario-banor i Super Mario Maker 2 på din Nintendo Switch! Bygg banorna du...
 • Super Mario Maker
  För första gången någonsin kan du skapa dina egna Super Mario-banor i 2D med hjälp av din Wii U GamePad. Bygg ditt eget...
 • Super Mario Maker for Nintendo 3DS
  Skapa egna banor eller spela färdiga banor som andra redan skapat. Precis som på Wii U-versionen så kan du här skapa...