fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spel
 • Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

 • Monolith Softs episka spel Xenoblade Chronicles, som ursprungligen släpptes 2011 till Wii föds på nytt på Nintendo Switch som Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. Spelet, som berättar historien om Shulks och Fioras spännande äventyr.

  Upptäck hjälten Shulks ursprung medan han och hans vänner tar fajten mot ett till synes ostoppbart mekanisk hot. Använd dig av ett svärd som kan visa dig framtiden, mosa din motståndare med kraftfulla kedjeattacker och var strategisk med dina stridande vänner när du tar dig framåt i en enormt stor och mystisk värld.

  Under ett anfall från de mekaniska inkräktarna, känd som Mechon, upptäcker Shulk att han kan utnyttja den fulla kraften i ett mystiskt svärd känt under namnet Monado. Med den mäktiga Monado i sina händer kan Shulk kanske besegra Mechon en gång för alla.

  Förutom Mechon kommer du att stöta på mängder av djur, vissa mer vänliga medan andra är mer av den dödliga sorten. Håll ett öga på vad som lockar monstrens uppmärksamhet för att undvika en eventuellt oönskad konflikt ... eller om du är på motsatt humör kan du alltid testa att besegra ett ultrakraftigt och unikt monster.

  Uppgradera ditt team under äventyrets gång genom att välja utrustning, vapenfärdigheter och annat som förbättrar dina möjligheter att ta dig framåt. Sätt också dina pålitliga stridskamrater i arbete så ni får kraft nog för mäktiga kedjeattacker och kunna attackera fiender i en snabb följd!

  • En ny extrahistoria, Future Connected
  • Remastrade ljudspår
  • Förbättrad grafik och spelupplevelse

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Lanseringsdatum: 29 maj 2020
System: Nintendo Switch
Genre: Rollspel
Spelare: 1 (lokalt)
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Monolith Soft
Distributör: Bergsala
©2010-2020 Nintendo / MONOLITHSOFT

Relaterade produkter

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition - Collector's Set
Monolithsofts episka spel Xenoblade Chronicles, som ursprungligen släpptes 2011 till Wii föds på nytt på Nintendo...