Skip to main content
The Hidden Treasure of Area Zero

The Hidden Treasure of Area Zero

Färdas bortom Paldea-regionen med DLC-paketet The Hidden Treasure of Area Zero, som finns till Pokémon Scarlet och Pokémon Violet!

DLC-paketet The Hidden Treasure of Area Zero kommer i två versioner. En för Pokémon Scarlet och en för Pokémon Violet. Pokémon Scarlet : The Hidden Treasure of Area Zero är endast kompatibel med Pokémon Scarlet för Nintendo Switch och Pokémon Violet : The Hidden Treasure of Area Zero är endast kompatibel med Pokémon Violet för Nintendo Switch.

Köpbonus: New Uniform Set – tillgängligt nu!

Nytt Uniform InfoPack Pokémon Scarlet
Nytt Uniform InfoPack Pokémon Violet

När du köper The Hidden Treasure of Area Zero får du tillgång till nya kläder i New Uniform Set*, som innehåller kläder för vår, sommar, höst och vinter som du kan använda på en gång.

*När du har köpt The Hidden Treasure of Area Zero, får du tillgång till dina nya kläder genom att trycka på X-knappen och sedan välja bannerknappen för nedladdningsbart innehåll längst ner till höger i menyn.

Del 1: The Teal Mask

Ta en skolresa till det lugna landet Kitakami, vars människor bor vid foten av ett stort berg. Bär en traditionell jinbei-outfit när du träffar nya vänner och Pokémon och reder ut mysterierna bakom folksagorna i detta land. Möt Okidogi, Munkidori och Fezandipiti – tre Pokémon som firades av folket i byn som hjältar som skyddade landet Kitakami i det förflutna. Upptäck den legendariska Pokémon Ogerpon med sin skräckinjagande mask!

Del 2: The Indigo Disk – planerat släppdatum: vintern 2023

Res till den nyligen etablerade Blueberry Academy, ta på dig uniformen och upplev livet som utbytesstudent på detta ovanliga institut, som ligger mestadels under havet och är specialiserat på Pokémon-strider. Upptäck den legendariska Pokémon Terapagos, strålande i sin glittrande aura!

Förköpsbonus: Hisuian Zoroark

Tidiga köpbonus: Hisuian Zoroark
Tidiga köpbonus: Hisuian Zoroark

Om du köper The Hidden Treasure of Area Zero senast den 31 oktober 2023, kan du få en Hisuian Zoroark vars Tera Type är dark och som kan ett drag den normalt inte kan lära sig!


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige