Skip to main content

Pokémon Scarlet and Pokémon Violet Dual Pack SteelBook Edition

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdatum
  • 18 november, 2022
Spelsätt om stöds

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spelare
  • Upp till 4 spelare
Rekommenderad åldersgräns
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Genre
  • Äventyr
    Rollspel
Utgivare
  • Nintendo
Utvecklare
  • GAME FREAK
Språk
  • Engelska
  • ©2022 Pokémon. ©1995–2022 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK inc.
Både Pokémon Scarlet och Pokémon Violet i ett och samma paket.

Pokémon Scarlet och Pokémon Violet är nya kapitel i Pokémon-spelserien. Här tar Pokémon-spelen ett stort steg och låter dig fritt upptäcka en öppen och livlig värld.

Olika städer smälter sömlöst in i vildmark utan tydliga gränser. Skåda efter Pokémon överallt! Titta upp mot himlen, i haven, i skogarna, på gatorna och upptäck olika Pokémon! Upplev den sanna glädjen i Pokémon-serien och ta dig an vilda Pokémon och fånga dem! Nu i ett spel med öppen värld.

Dela glädjen med andra spelare och familj i detta äventyr som kan spelar med upp till tre andra spelare.

Träffa nya Pokémon

De tre Pokémon som du kan välja mellan som allra första partner är Sprigatito, Fuecoco och Quaxly. Visst är du nyfiken på hur du kommer att stöta på dessa tre Pokémon? Blir också spännande att se deras personligheter.

Type: Grass
Sprigatito

Sprigatito

Type: Fire
Fuecoco

Fuecoco

Type: Water
Quaxly

Quaxly

Många fler nya Pokémon väntar på att upptäckas på ditt äventyr!

Räkna med att möta mäktiga Pokémon som Koraidon i Pokémon Scarlet och Miraidon i Pokémon Violet. Dessa legendariska Pokémon sägs inneha extraordinära krafter, men i övrigt är det ingen i nuläget som vet mycket mer om dessa mystiska Pokémon.

Spelets karaktärer

Din vän Nemona är en lättsam, men samtidigt energisk person och älskar Pokémon-strider! Som erfaren Pokémon-tränare kommer hon att fungera väl som en pålitlig guide under äventyrets gång

I Pokémon Scarlet träffar du professor Sada och i Pokémon Violet träffar du professor Turo. Båda är de specialiserade på forskning som passar bäst i respektive region.

När du ger dig ut på ditt äventyr kommer din klädsel att variera beroende på om du spelar Pokémon Scarlet eller Pokémon Violet. Vem vet vilken typ av äventyr som väntar dig?

Pokémon Scarlet
Pokémon Scarlet
Välkommen till en helt öppen Pokémon-värld!
Pokémon Violet
Pokémon Violet
Välkommen till en helt öppen Pokémon-värld
The Hidden Treasure of Area Zero
The Hidden Treasure of Area Zero
Färdas bortom Paldea-regionen med DLC-paketet The Hidden Treasure of Area Zero, som finns till Pokémon Scarlet och Pokémon Violet!

Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige