Skip to main content

Kommande Nintendo Switch-spel i maj 2024

tisdag, 30 april 2024
Kommande Nintendo Switch-spel i maj 2024
Snart kommer detta till Nintendo Switch! Dyk ner i ett ständigt föränderligt och spännande hav, utforska en stor stad i rollen som en borttappad katt, utveckla dig i ett roligt äventyr med en papperstunn Mario och mycket mer! Kolla in det här urvalet av spel som lanseras i maj. Kanske ligger något av dem redan på din önskelista!

ENDLESS OCEAN LUMINOUS – 2 maj

Ge dig ut på en lugn oceanisk resa i Endless Ocean Luminous. Undersök en mystisk undervattensvärld som förändras med varje dyk, möt över 500 arter i havet, leta efter begravda skatter och mycket mer. Utforska dessa hav i din alldeles egen takt, ensam eller i onlineexpeditioner med upp till 30 spelare.

Little Kitty, Big City – 9 Maj

En fridfull tupplur förvandlas till ett nyckfullt äventyr i öppen värld i Little Kitty, Big City. Att hitta hem är din främsta prioritet, men det finns mycket att göra längs vägen. Varför inte hjälpa djuren du träffar på, bli klappad av människor eller bara knuffa omkull saker? Du vet, helt normala kattgrejer!

ANIMAL WELL – 9 maj

Möt livliga varelser, små och stora, hjälpsamma och illavarslande i det icke-linjära plattformsäventyret ANIMAL WELL. Utforska en tät, sammankopplad labyrint och utnyttja miljön och föremål som du hittar längs vägen för att avslöja brunnens hemligheter.

Biomutant – 14 maj

Utforska en värld i uppror och bestäm dess öde i Biomutant. Kombinera action med mutantförmågor med närstrid och kampsport i detta postapokalyptiska action-rpg där dina val avgör hur historien slutar. Kommer du att bli världens frälsare eller leda den till ett ännu mörkare öde?

Lysfanga : The Time Shift Warrior – 14 Maj

Spola tillbaka tiden för att skapa kloner av dina tidigare jag och slåss med en egen armé i Lysfanga : The Time Shift Warrior. Bli en legion och segra över horder av monster för att rädda riket Antala i detta taktiska actionspel.

Lorelei and the Laser Eyes – 16 Maj

Lorelei and the Laser Eyes

Ett gammalt hotell någonstans i Centraleuropa hyser ett surrealistiskt och skrämmande pusseläventyr från skaparna av Sayonara Wild Hearts. Fördjupa dig i ett mordmysterium utan dess like och lös gåtor för att dechiffrera gåtan Lorelei and the Laser Eyes.

PAPER MARIO: THE THOUSAND-YEAR DOOR – 23 Maj

Ett hysteriskt roligt äventyr fullt av färgglada karaktärer och vikbart skoj väntar i Paper Mario: The Thousand-Year Door. Följ med Mario och en udda skara nya och välbekanta ansikten när de söker efter de uråldriga ”Crystal Stars” på en resa där komiska upptåg väntar bakom varje hörn!

Duck Detective - The Secret Salami – 23 Maj

Duck Detective - The Secret Salami

Använd dina krafter för att inspektera bevis och fylla i luckorna i det mysiga mysterieäventyret Duck Detective - The Secret Salami. Inspektera och intervjua misstänkta för att lära dig deras dolda hemligheter och använd sedan ledtrådarna du har samlat in för att lösa fallet!

Construction Simulator 4 – 28 Maj

Construction Simulator 4

Construction Simulator 4 tar dig till natursköna skogar och vikar på en fiktiv karta som inspirerats av det kanadensiska landskapet. Ta dig an särskilda utmaningar för att bygga upp ditt byggimperium med över 100 byggjobb och använd över 80 fordon, maskiner och tillbehör.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige