Skip to main content

Kommande Nintendo Switch-spel – juni 2023

torsdag, 1 juni 2023
Kommande Nintendo Switch-spel – juni 2023
Lös spännande mysterier i flera olika detektivspel, ta dig an tidlösa rpg-klassiker, njut av skönheten i ett handmålat äventyr med mera på Nintendo Switch i juni!

Etrian Odyssey Origins Collection – 1 juni

Etrian Odyssey Origins Collection

Ge dig ut på en upptäcktsresa, kartlägg djupa fängelsehålor och delta i taktiska, turbaserade strider i denna remastrade samling av tre tidlösa RPG-äventyr. Varje spel är också tillgängligt separat från Nintendo eShop.

We Love Katamari REROLL+ Royal Reverie – 2 juni

We Love Katamari Reroll + Royal Reverie

Prinsen är tillbaka! Rulla katamari, rulla ihop föremål (allt från gem till byggnader – till och med människor!) och gör katamarien större i denna kraftfulla remaster med nya utmaningar!

Loop8: Summer of Gods – 6 juni

Loop8: Summer of Gods

Dina val formar berättelsen i detta kommande rollspel som utspelar sig på 1980-talets landsbygd i Japan. Med en månad kvar till världens slut, hur kommer du spendera dina dagar?

Dordogne – 13 juni

Dordogne

Följ med Mimi på en unik berättande resa där du kommer att utforska landskap i handmålade akvareller, berätta värdefulla barndomsminnen och avslöja förlorade familjehemligheter.

STORY OF SEASONS: A Wonderful Life – 27 juni

STORY OF SEASONS: A Wonderful Life

Skapa värdefulla minnen och väv din egen generationsspännande berättelse när du odlar grödor, föder upp djur och hittar kärleken i denna nya inkarnation av en älskad jordbruksklassiker.

Master Detective Archives: RAIN CODE – 30 juni

Följ med Yuma, en detektiv med minnesförlust under utbildning, och anden som förföljer honom på ett detektiväventyr när de tacklar olösta mysterier med en mängd övernaturliga förmågor.

Crime O'Clock – 30 juni

Crime O'Clock

Som tidsdetektiv är ditt jobb att lösa brott som aldrig borde ha hänt i tid och rum! Testa din slutledningsförmåga i det här peka-och-klicka-äventyret som spänner över fem olika åldrar.

Ghost Trick: Phantom Detective – 30 juni

Ghost Trick: Phantom Detective

Efter att ha vaknat upp som ett spöke utan minnen måste du använda de dödas krafter för att lösa ditt eget mord före soluppgången i den här udda, pusselspäckade mysterieklassikern – nu remastrad i HD!

Everybody 1-2-Switch – 30 juni

Everybody 1-2-Switch

Samla ihop ett gäng och tävla i en mängd knasiga och underbara minispel, med allt från ballonger till utomjordingar och mycket mer! I dessa spel använder du din Joy-Con eller smarta enhet på roliga och unika sätt och tjänar ihop poäng till ditt lag. På gammalt hederligt vis är det laget med flest poäng som tar hem segern!


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige