Skip to main content

Kommande Nintendo Switch-spel i november

tisdag, 31 oktober 2023
Kommande Nintendo Switch-spel i november
WarioWare: Move It!, Super Mario RPG, Hogwarts Legacy och många fler spel är snart här!

Inta en pose i Warios senaste mikrospelssamling, bestäm ödet för trollkarlsvärlden, ge dig ut på ett skojigt äventyr för att reparera den önskeuppfyllande Stjärnvägen och mer! Kolla in detta urval av spel som lanseras i november.

STAR OCEAN THE SECOND STORY R – 2 november

Star Ocean The Second Story R

Bortförd till en mystisk planet möter en Federationsofficer en ung flicka medan han försöker hitta hem. I denna moderniserade JRPG-klassiker kommer du att besöka farliga fängelser och livliga städer, återupplivade med en imponerande 2.5D-stil och omarrangerad musik.

Gratis demo tillgänglig nu!

My Time at Sandrock – 2 november

My Time at Sandrock – 2 november

Res till ökenstaden Sandrock och ta på dig rollen som en nybörjarbyggare. Använd ditt pålitliga verktygsset för att samla resurser, bygga maskiner och förvandla din nedgångna verkstad till en väloljad produktionsanläggning för att rädda staden från ekonomisk ruin.

WarioWare: Move it! – 3 november

Skaka, slåss, dansa, och vicka dig igenom över 200 blixtsnabba mikrospel i det senaste WarioWare-spelet. Slå en pose för att hitta den perfekta formen och använd sedan rörelsekontroller för att slutföra så många mikrospel som möjligt. Upp till fyra spelare kan dela det galna kaoset i Warios knäppaste partyspel hittills.

POKÉMON SCARLET ELLER POKÉMON VIOLET + THE HIDDEN TREASURE OF AREA ZERO (FYSISKA VERSIONER) – 3 NOVEMBER

Pokémon Scarlet eller Pokémon Violet + Den Dolda Skatten i Area Zero (fysiska versioner) – 3 november

Upplev de ursprungliga och utökade äventyren i Pokémon Scarlet och Pokémon Violet med bundlar som inkluderar DLC:n The Hidden Treasure of Area Zero.

Fashion Dreamer – 3 november

Utforska en värld av mode med karaktärer kallade Muses och förfina din personliga stil med över 1400 mönster innan du delar dina skapelser med världen. Tjäna gillningar, bygg upp en stor samling av klädesplagg och upptäck din passion för mode, påbörja ett nytt liv som en stilinfluencer känd vida omkring!

Hogwarts Legacy – 14 november

Hogwarts Legacy – 14 november

Var den häxa eller trollkarl du vill vara i detta fördjupande öppna världsaction-RPG. Skapa allianser, bekämpa mörka trollkarlar och avgör till sist ödet för trollkarlsvärlden. Ditt arv är vad du gör det till.

Super Mario RPG – 17 november

Samla ihop en grupp osannolika hjältar och ge dig ut på ett skojigt uppdrag att reparera den önskeuppfyllande Stjärnvägen. I denna överarbetade version av den allra första Mario RPG, ta itu med fiender i turordningsbaserade strider, träffa en mängd konstiga karaktärer och gör önskningar till verklighet igen!

Persona 5 Tactica – 17 november

Persona 5 Tactica – 17 november

Phantom Thieves är tillbaka i detta taktiska RPG! Med en helt ny historia, favoritkaraktärer och helt nya allierade och fiender, bygg ditt drömlag och led en emotionell revolution i detta spännande turordningsbaserade stridsäventyr.

Bluey: The Videogame – 17 november

Bluey: The Videogame – 17 november

Häng med Bluey och hennes familj i en helt ny berättelse som sträcker sig över fyra interaktiva äventyr. Utforska ikoniska platser som Heeler House, lekplatser, Creek och en bonusstrandplats, upplev glädje och förundran i Blueys värld, med lokal flerspelarläge både i storyläge och fri lek!


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige