Skip to main content

Kommande Nintendo Switch-spel – september 2023

måndag, 4 september 2023
Denna månad på Nintendo Switch, kliv in i en tecknad serie, skapa ett mysigt hem i en förtrollad värld, delta i episka strider och mycket mer! Kolla in detta urval av spel som lanseras i september.

Chants of Sennaar - 5 september

Chants of Sennaar

Åtskilda sedan tidernas begynnelse, talar inte längre Tornets folk med varandra. Men det sägs att en dag ska en Resenär finna visdom och återställa Balansen. Är du den resenären? Avslöja Tornets mysterier i detta pusselspel där uråldriga språk både är låset och nyckeln.

Fae Farm - 8 september

Fae Farm

Ditt magiska hem väntar i den förtrollade världen Azoria! Skapa en mysig gård, anpassa din karaktär, träffa charmiga lokalinvånare, fördjupa relationer och upptäck sätt att införliva magi i allt du gör - ensam eller med upp till tre vänner.

MythForce - 12 september

Myth Force

Inspirerat av de älskade tecknade serierna, som brukade sändas på helger förr i tiden, får du här äventyr, svärdsstrider och magi i ett förstapersonsperspektiv. Använd legendariska vapen och kraftfull magi för att besegra horder av fiender i detta fantasifulla dungeon crawl-spel som utspelar sig i ett färgglatt tecknat slott.

SUPER BOMBERMAN R 2 - 13 september

SUPER BOMBERMAN R 2

Var redo för explosivt kul med det senaste spelet i SUPER BOMBERMAN R-serien, med nya äventyr och spellägen! Njut av klassiker som Grand Prix, Battle 64, tillsammans med det nya Castle-läget där du kan kämpa för att skydda eller plundra skatter. Du kan också släppa loss din kreativitet med Stage Editor och dela dina egna banor online!

Baten Kaitos I & II HD Remaster - 15 september

Baten Kaitos I & II HD Remaster

Upptäck himlens mysterier ovanför och återta det förlorade havet nedanför i två tidlösa RPG-spel som ursprungligen släpptes på Nintendo GameCube, remastrade i HD på Nintendo Switch. Använd Magnus-kort och släpp deras kraft för att attackera och hela när du reser genom den mystiska flytande kontinenten där tankar och böner avlöser varandra.

Gloomhaven - 18 september

Gloomhaven

Led en grupp legosoldater genom de obevekliga markerna i Gloomhaven i detta taktiska RPG baserat på brädspelet med samma namn. Ställ dig ensam mot dess mörka värld eller spela med upp till tre vänner online. Välj bland 17 unika karaktärer, delta i turordningsbaserade strider och sätt upp dödliga kombinationer genom att spela dina kort rätt - bokstavligt talat!

Mortal Kombat 1 - 19 september

Mortal Kombat 1

Upptäck ett återfött Mortal Kombat-universum skapat av Eldguden Liu Kang. Mortal Kombat 1 inleder en ny era för den ikoniska serien, med ett nytt stridssystem, spellägen och "fatalities". Kämpa dig igenom en helt ny historia med Mortal Kombat-karaktärer som du aldrig tidigare har sett dem.

Pikmin 1+2 (fysisk version) - 22 september

Pikmin 1+2 (fysisk version)

Upptäck två av Kapten Olimars interstellära äventyr med den fysiska utgåvan av Pikmin 1+2. Med hjälp av de små Pikmin-figurerna törs du ta dig an farorna på en outforskad planet för att återuppbygga Kapten Olimars rymdskepp i Pikmin 1, och återvänd sedan för att jaga efter värdefulla skatter med en ny assistent i Pikmin 2.

Mineko's Night Market - 26 september

Mineko's Night Market

Hjälp Mineko att återställa sin kämpande by till dess forna glans i detta berättelsebaserade äventyrsspel som hyllar den japanska kulturen. Utred legenden om Solkatten Nikko när du ger dig ut på skojiga uppdrag, skapar nyfikna föremål och förbereder dig för den veckovisa Night Market!

EA SPORTS FC™ 24 - 29 september

EA SPORTS FC™ 24

Träd in i en ny era för världens spel med över 19 000 fullt licensierade spelare, 700+ lag och 30+ ligor. Utveckla klubblegender i den kompletta Ultimate Team-upplevelsen och testa dina färdigheter i Rivals, Squad Battles och VOLTA FOOTBALL.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige