Skip to main content

Ny trailer för Mario Strikers: Battle League Football visar tricks, tacklingar och målfest!

torsdag, 12 Maj 2022
Mario Strikers: Battle League Football kommer till Nintendo Switch den 10 juni och då kan du lira sporten Strike där kaos är en del av spelet och där spelarna gör allt som krävs för att vinna. Det är som fotboll fast fotboll utan någon domare och utan regler. Spana in den nya trailern, där du får lära dig mer om spelet, inklusive alla olika sätt som spelare kan använda sig av för att hantera sina motståndare på vägen till seger.

I Mario Strikers: Battle League Football kan du välja bland bekanta karaktärer från Mushroom Kingdom inklusive Mario, Peach, Donkey Kong och Toad. Du kan spela lokalt med upp till åtta spelare eller i tävlingar online. Tackla dina motståndare eller fånga en Strike Orb för att släppa lös en Hyper Strike som kan ge dig två poäng. I Strike finns inga fouls, så ge det andra laget så mycket trubbel du bara kan.

Det finns förvisso inga regler, men en sak som är viktig att tänka på är att skydda sin spelare. Använd olika sorters utrustning och ge din spelare de stats den behöver för att lyckas. Påverka saker som snabbhet, precision och förmåga att stå emot tacklingar. Varje karaktär har också sin egen unika spelstil att upptäcka.

När din spelare väl är utrustad kan du samla dina vänner i Strikers Club-läget som är online endast. I det läget kan spelare skapa sina egna klubbar med upp till 20 spelare eller gå med i en redan befintlig klubb för att sedan tävla mot andra klubbar för att få poäng och ta sig upp i rankingen varje säsong. Klubbägare kan anpassa sin klubbs uniform och kommer också att tjäna in polletter efter varje match som kan användas för att snygga till klubbens arena.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige