Skip to main content

Vill du veta vad som väntar dig under spelåret 2024?

torsdag, 11 januari 2024
Låt oss ta en titt på några av de spel som kommer att släppas på Nintendo Switch i år!

Prince of Persia™: The Lost Crown – 18 januari

Prince of Persia™: The Lost Crown

Kasta dig in i detta spännande action- och äventyrsspel som utspelar sig i en mytologisk persisk värld. Som Sargon använder du dina tidskrafter, strids- och plattformsfärdigheter för att utföra dödliga kombinationer och besegra tidskorrumperade fiender och mytologiska varelser. Demoversion finns om du vill testa spelet redan nu.

Another Code: Recollection – 19 januari

Leta dig fram till sanningen i Another Code: Recollection. Lös gåtor, samla ledtrådar och undersök vad som egentligen hände Ashley Mizuki Robins föräldrar i denna spännande mysteriesaga som sträcker sig över två spel som här har förbättrats från grunden för Nintendo Switch.

Mario vs. Donkey Kong – 16 februari

Den urgamla rivaliteten som hettade till på Game Boy Advance en gång i tiden återuppstår i februari i Mario vs. Donkey Kong. Njut av helt ny grafik och det nya spelläget för två spelare när du löser alla möjliga pussel och testar dina plattformskunskaper för att återfå de stulna Mini-Marios från Donkey Kong.

Unicorn Overlord – 8 mars

Ge dig ut på ett kungligt äventyr för att återfå ditt välde i detta taktiska fantasyrollspel från utvecklarna bakom 13 Sentinels: Aegis Rim. Utforska en livfull värld och rekrytera en stor armé från över 60 unika karaktärer, allt från människor och alver till massiva bestar och himmelska änglar.

Princess Peach: Showtime! – 22 mars

Prinsessan Peach står i rampljuset i detta kommande actionäventyr! Använd dig av en mängd olika fantastiska förvandlingar, från svärdskämpe till konditor, detektiv till kung fu-mästare och mycket mer för att rädda såväl showen som dagen!

Splatoon 3: Side Order DLC – Kommer i vår

Som Agent 8 kan du förstärka dina förmågor när du tar dig högre och högre upp i Spire of Order i detta DLC för en spelare till Splatoon 3 som är utformat för att spelas om och om igen! Side Order DLC är en del av Splatoon 3: Expansion Pass.

Luigi’s Mansion 2 HD – Kommer i sommar

Starta den gamla Poltergust i Luigi's Mansion 2 HD, en visuellt förbättrad version av den lite rädde hjältens Nintendo 3DS-äventyr. Dammsug alla typer av besvärliga spöken i Evershade Valley, inklusive ett före detta forskningslaboratorium för växter, en nedgången klockfabrik och andra kusliga och hemsökta platser.

FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time – Kommer i sommar

FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time

Välj vilken typ av liv du vill leva i FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time. Res mellan dåtid och nutid medan du kämpar mot fruktansvärda monster, samlar användbart material och tillverkar alla möjliga föremål för att återställa en obebodd ö samtidigt som du löser dess otaliga mysterier.

Paper Mario: The Thousand-Year Door – Kommer i år

Nintendo GameCube-klassikern Paper Mario: The Thousand-Year Door återvänder med uppdaterad grafik på Nintendo Switch! Följ med Mario och hans vänner på ett pappersbaserat RPG-uppdrag för att upptäcka den legendariska skatten bakom den uråldriga och tusenåriga dörren.

Another Crab’s Treasure – Kommer i år

ANOTHER CRAB’S TREASURE

Ge dig ut på en episk skattjakt i ett vidsträckt undervattensrike för att köpa tillbaka ditt beslagtagna skal i Another Crab's Treasure. Som eremitkräftan Kril kan du rusta dig med burkar, koppar och allt möjligt annat skräp för att försvara dig och slå tillbaka med kraftfulla attacker som kallas Umami-tekniker.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige