Skip to main content

Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass och nya amiibo på gång!

onsdag, 19 april 2023
Det sista DLC-paketet i Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass kommer till Nintendo Switch den 26 april. Spana in trailern för att få en glimt av scenariot i Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed.

Handlingen i det nya scenariot utspelar sig före händelserna i Xenoblade Chronicles 3 och spelarna får träffa en samling med både nya och välkända karaktärer i en originell handling som kopplar samman alla tre delarna i Xenoblade Chronicles-serien. Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed innehåller också nya stridsmekaniker, som Unity Combo, där två karaktärer kan attackera samtidigt.

Dessutom släpps amiibo-figurerna Pyra och Mythra i ett och samma paket fredagen den 21 juli. Genom att skanna Pyra amiibo i Xenoblade Chronices 3 kan du ändra utseendet på svärdet för Noahs Swordfighter-klass så att det matchar Pyras Aegis-svärd. När du skannar Mythra amiibo i Xenoblade Chronices 3 kommer svärdet för Noahs Swordfighter-klass att matcha Mythras Aegis Sword. Aegis-svärdets “skin” kan användas av alla spelare som uppfyller ett visst krav i spelet. En uppdatering för detta kommer att släppas i framtiden. Slutligen har Noah och Mio amiibo utannonserats. Håll ögonen öppna för mer information om dessa amiibo längre fram.

Om Xenoblade Chronicles 3: Aionios är bakgrunden till en ändlös konflikt mellan två motsatta nationer, Keves och Agnus. Genom ett slumpmässigt möte bestämmer sig en grupp på sex soldater, från de båda rivaliserande nationerna, för att lägga sina meningsskiljaktigheter åt sidan och arbeta tillsammans för att avslöja ett nytt hot… Som är långt större än det som deras oavbrutna strid innebär. Noah, Mio och deras vänner reser genom episka landskap, slåss mot grymma varelser och kämpar för att avbryta den oändliga våldsspiralen mellan sina hemländer.

Precis som i tidigare Xenoblade Chronicles-spel börjar striderna med att möta fiender direkt på fältet. Du kan styra Noahs grupp på sex personer och träffar ytterligare karaktärer under äventyret som kan ansluta sig till gruppen som stödkaraktärer. Varje kämpe har sin egen roll i striden, vilket möjliggör olika strategier. Deras klass påverkar hur karaktärerna slåss och de kan utnyttja kraftfulla förmågor, så kallade Arts, för att sträva efter seger. Var och en av de specifika tag-team-paren i gruppen kan också använda sig av Interlink-systemet och förvandla sig till en jätteform som kallas Ouroboros.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige