fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Kirby: Planet Robobot

 • Följ med Kirby på äventyr i Kirby: Planet Robobot. Denna gången har Dream Land invaderats av robotar och det är upp till Kirby att bekämpa dem

  Det finns över 25 olika förmågor som du kan kopiera från fiender och alla de förmågorna är viktiga för att du ska kunna ta dig förbi olika hinder i spelet. Så utnyttja fiendens egen robotteknologi emot dem. Du har också en Robobot-rustning som är extremt kraftfull och kan förstöra hinder som står i vägen för Kirby. Precis som Kirby kan Robobot-rustningen kopiera fiendens olika förmågor och använda dem på ett ytterst kraftfullt sätt.

  Vill du spela tillsammans med vänner och familj finns spelläget Team Kirby Clash där upp till fyra spelare kan gå ihop och slåss mot bossar. Varje spelare väljer vilken roll de vill ha och stöttar sen varandra för att öka chansen till seger. Samarbete är nyckeln och tillsammans kan ni bygga upp en kraftfull attack kallad Team Meteor attack som gör betydande skada på bossen. När du klarat av en bana får du erfarenhetspoäng som gör dig mer kraftfull och låser upp svårare utmaningar.

  Spelläget Team Kirby Clash fungerar också att spela via funktionen Download Play om du har vänner som har en Nintendo 3DS, men inte spelet Kirby: Planet Robobot.

  En annan nyhet är ett spelläge som heter Kirby 3D Rumble, som är ett isometriskt actionpussel för en spelare där Kirby ska suga in föremål eller fiender på så få använda steg som möjligt. Försök suga in så många fiender på samma gång som möjligt så kan du släppa loss en kraftfull Star Bullet som slår ut de fiender som finns kvar.

  Kirby: Planet Robobot fungerar också med amiibo. Om du använder en amiibo får Kirby en förmåga. Exakt vad du får för förmåga beror på vilken amiibo du använder. En Mario amiibo ger till exempel Kirby eldförmågan. Använder du en Link amiibo får din Kirby ett svärd.

  Om du scannar en Kirby amiibo från Super Smash Bros. Collection förvandlas Kirby till en "Smash Bros."I den formen kan Kirby kan använda sig av kraftfulla attacker som Hammer Swing, Final Cutter och Stone Attack./p>

  En Kirby Collection amiibo ger också Kirby ett klistermärke som kan användas för att styla din Robobot Armour. Ytterligare klistermärken kan hittas när du undersöker banorna i spelet lite närmare eller fås via StreetPass från andra spelare som har spelet. Kirby kan också hitta Code Cubes, som låser upp ytterligare banor.

  Spelet kommer att släppas för sig, men det kommer också en utgåva som innehåller Kirby: Planet Robobot samt en Kirby Collection amiibo.

  • Dream Land har blivit mekaniskt! Använd över 25 kopieringsfärdigheter samt den nya Robobot-rustningen för att rädda Kirbys värld!
  • Smasha dig genom hinder av olika slag och använda kraftfulla versioner av fiendens färdigheter med hjälp av Robobot-rustningen.
  • Ta dig an uppdrag för upp till fyra spelare i spelläget Kirby Team Clash
  • Använd amiibo för att ge Kirby kopieringsmöjligheter i spelet
 • No. 11 Kirby
  Kirby är rund, Kirby är rosa och Kirby är känd för att sluka sina fiender och kopiera deras förmågor.
  Kirby
  Kirby är rund, Kirby är rosa och Kirby är känd för att sluka sina fiender och kopiera deras förmågor.
  Meta Knight
  Meta Knight är en mystisk riddare från Kirby-universumet och det är svårt att veta om han är snäll eller elak.
  King Dedede
  King Dedede är för Kirby vad Bowser är för Mario. Han är den självutnämnde kungen av Dream Land och Kirbys ärkefiende.
  Waddle Dee
  Lejonparten av invånarna i Dream Land är Waddle Dees, och många av dem arbetar för King Dedede. Inte konstigt alls att...

  Vänligen notera att listan över kompatibla produkter inte nödvändigtvis är komplett och att den kan komma att uppdateras.


Kirby: Planet Robobot

Lanseringsdatum: 10 juni 2016
System: Nintendo 3DS
Genre: Plattform
Spelare: 1-4 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt, Co-Op
Åldersmärkning:
amiibo:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: HAL Laboratory, Inc
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: amiibo, Download Play, Local Play

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.