fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Metroid: Samus Returns

 • Ett klassiskt Metroid-äventyr återvänder, ombyggt från grunden.

  Spela som den legendariska prisjägaren Samus Aran och ta dig fram genom den fientliga terrängen på en utomjordisk planet full med onda varelser. Hennes uppdrag? Stoppa Metroiderna i denna nytolkning av hennes Game Boy-äventyr från 1991.

  Samus arsenal har utökats med nya attacker och förmågor som garanterat kommer hjälpa henne att möta de dödliga överraskningar som väntar. Denna intensiva, sidscrollande action-plattformare är en bra inkörsport till Metroid-serien för nya spelare samtidigt som det är perfekt för återvändande fans. Spelet släpps exklusivt till konsolerna i 3DS-familjen.

  Innehåll

  • Denna intensiva sidscrollande action-plattformaren är helt och hållet omgjord med engagerande och uppslukande 3D-effekter tillsammans med en atmosfärisk färgskala.
  • Klassisk spelmekanik från Metroid II: Return of Samus blandas med en hel del nytt innehåll. Bland annat nya förmågor som utnyttjar den mystiska energikällan kallad ”Aeion”, en kraftfull närstridsattack och ett 360-graders ”Free Aim Mode”.
  • Det finns massor av hemligheter att upptäcka och om du hittar tillräckligt av dem kommer du kunna få reda på hemligheter om planeten SR388:s förflutna.
  • Två nya amiibo-figurer, Samus Aran och Metroid, kommer att släpps i samband med att spelet släpps. Detta spel är också kompatibelt med Zero Suit Samus och Samus amiibo från Super Smash Bros-serien. Detaljer om hur dessa amiibo fungerar kommer att släppas vid ett senare tillfälle.
  • Det kommer också släppas ett begränsat antal exemplar av en specialversion av Metroid: Samus Returns som innehåller en fysisk version av spelet, en nedladdningskod för original-Game Boy-spelet Metroid II: Return of Samus som kan lösas in via Nintendo eShop, en SteelBook, en CD-skiva innehållandes 25 låtar från Metroid-serien, en guldig ”S”-pin, en nyckelring formad som en Morph Ball och en 40-sidig bok med bilder.
 • No. 07 Samus Aran
  Samus Aran är en av spelvärldens första och mest kända hjältinnor. Hon är en intergalaktisk prisjägare och ständigt på...
  No. 40 Zero Suit Samus
  Samus Aran utan sina välkända Power Suit. Hon är snabbare och smidigare i sin Zero Suit och utrustad med en...
  Metroid
  Utomjordisk varelse från Metroid-spelen. Denna amiibo är gjord av ett mjukt material som gör att man kan klämma på den....
  Samus Aran
  Samus Aran är en av spelvärldens första och mest kända hjältinnor. Hon är en intergalaktisk prisjägare och ständigt på...

  Vänligen notera att listan över kompatibla produkter inte nödvändigtvis är komplett och att den kan komma att uppdateras.


Metroid: Samus Returns

Lanseringsdatum: 15 september 2017
System: Nintendo 3DS
Genre: Action, Plattform
Spelare: 1 (lokalt)
Utgivare: Nintendo
Distributör: Bergsala
Funktioner: amiibo

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.