fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Monster Hunter Generations

  • Ta monsterjakten online i Monster Hunter Generations. Om du gillar att jaga vrålande, hungriga och skräckinjagande bestar så är detta förmodligen ett spel för dig.

    Du är en jägare med drömmen om att fånga riktigt enorma monster. Samla erfarenhet, skaffa nya förmågor, vapen, rustning och annat användbart.

    Välj vilken typ av jägare du vill vara. I detta spelet är möjligheterna att utforma din jägare många. För första gången någonsin i Monster Hunter-spelen kan du också spela som en Felyne. I detta spelet finns till och med riktigt coola rustningar baserade på Fire Emblem-karaktären Marth. En annan trevlig detalj med detta spelet är att du kan låsa upp ett specifikt bonusmaterial om du spelar det på en Nintendo 3DS som har spardata från Monster Hunter 4 Ultimate.


Monster Hunter Generations

Lanseringsdatum: 15 juli 2016
System: Nintendo 3DS
Genre: Action, Äventyr, Rollspel
Spelare: 1-4 (lokalt) | 2-4 (online)
Flerspelarlägen: Samtidigt, Co-Op
Åldersmärkning:
Utgivare: Capcom
Utvecklare: Capcom
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.