Hur ställer man in begränsningar i Nintendo eShop

Instruktioner för hur du går tillväga för att begränsa köp i Nintendo eShop på Nintendo Switch.

Viktigt: Om du ännu inte övervakar kontot som du vill ställa in begränsningar för, måste du göra något av följande:

• Skapa ett nytt konto, ett så kallat Child Account, för barnet (15 år och yngre)
  • Koppla deras befintliga Nintendo Account till ditt (16 år och äldre)
  • Ställ in barnets Nintendo Account som övervakat av dig (om det redan finns inom din familjegrupp)

Ytterligare information:

• Begränsningar för köp på Nintendo Switch kan endast ställas in via en förälders/vårdnadshavares Nintendo Account i en familjegrupp för Nintendo-konton.
  • En förälder/vårdnadshavare kan hantera köpbegränsningar, inklusive automatisk förnyelse, för alla Nintendo-konton som har lagts till eller skapats av förälderns/vårdnadshavarens Nintendo-konto.

Slutför dessa steg:

1. Logga in på ditt befintliga Nintendo Account för förälder/vårdnadshavare för att komma åt dina kontoinställningar.
  2. Välj "Family Group".
  3. En lista över alla övervakade konton i familjegruppen visas på skärmen. Välj det Nintendo Account för vilket du vill hantera begränsningar.
  4. Välj varje inställning som du vill justera:
    • Spending Restrictions/Utgiftsbegränsningar - Markera rutan för att inaktivera köp och automatiska förnyelsealternativ på Nintendo eShop för Nintendo Switch OCH för officiella Nintendo-webbsajter.
    • Age-Based Purchase Restrictions/Åldersbaserade köpbegränsningar - Markera rutan för att begränsa innehållet som kan ses på Nintendo eShop för Nintendo Switch. Innehållet kommer automatiskt att begränsas baserat på spelarens ålder.
  5. Välj ”Save changes” för att bekräfta ditt val.

Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.