Skip to main content

Uppdatering för spelare som spelar Nintendo Badge Arcade

I samband med att onlinetjänsterna för Nintendo 3DS-programvaran upphör, upphör även tjänsten för alla funktioner i Nintendo Badge Arcade. Innan tjänsterna avslutas i början av april 2024, ta en titt på punkterna nedan.

  • När tjänsten avslutas kommer Nintendo Badge Arcade att visa en felskärm när den startas

    Om Nintendo Badge Arcade startas efter att tjänsten avslutats, kommer en felskärm att visas och det kommer inte att vara möjligt att använda programvaran. Som ett resultat kommer Practice Catcher inte längre att vara tillgänglig.

  • Det kommer inte längre att vara möjligt att placera märken i märkesboxen

    När tjänsten avslutas kommer märken som erhållits i Nintendo Badge Arcade att fortsätta vara tillgängliga för att dekorera Nintendo 3DS HOME-menyn. Det kommer dock inte längre att vara möjligt att placera märken i märkesboxen, vilket innebär att användare endast kommer att ha tillgång till högst 100 kategorier och 1 000 märken som finns i märkesboxen.

    Vi rekommenderar att användarna avslutar placeringen av märken innan tjänsten för denna programvara upphör.

Observera att data för dekorering av HOME-menyn sparas som extra data på SD-kortet. Om data går förlorad på grund av fel på SD-kortet eller av någon annan anledning kommer det inte att vara möjligt att återställa data efter avslutad service i början av april 2024. Därför rekommenderar vi också att användarna säkerhetskopierar sitt SD-kort för att förbereda sig mot osannolika händelser.

  • Du kan förbereda flera SD-kort och spara olika data på vart och ett av dem.
  • Du kan inte kombinera data från flera SD-kort till ett enda senare.

Vi tackar alla användare av Nintendo Badge Arcade för att de har stöttat programvaran under så lång tid och ber om ursäkt för eventuella olägenheter.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige