Skip to main content

Tillkännagivande om upphörande av onlinetjänster för Nintendo 3DS och Wii U

Tack så mycket för ert fortsatta stöd för våra produkter. Den 8 april 2024 kommer online-spel och andra funktioner som använder online-kommunikation att avslutas för Nintendo 3DS* och Wii U-programvara. Detta inkluderar även online-samarbete, internetrankningar och datadistribution.

Den 8 april 2024 kommer online-spel och andra funktioner som använder online-kommunikation att avslutas för programvara till Nintendo 3DS* och Wii U. Detta inkluderar även spelande tillsammans med vänner online, rankninglistor och distribution av data.

Från och med åttonde april kommer onlinespel och andra tjänster som använder sig av onlinekommunikation att upphöra på Nintendo 3DS och Wii U.

Du kan hitta mer information om märken för att dekorera Nintendo 3DS HOME-menyn med Nintendo Badge Arcade här.

Observera att om någon händelse inträffar som gör det svårt att fortsätta med onlinetjänster för spel till Nintendo 3DS och Wii U kan vi bli tvungna att avbryta tjänsterna tidigare än planerat.

Vi tackar alla spelare för att de har använt onlinetjänsterna för Nintendo 3DS och Wii U under en lång tidsperiod och ber om ursäkt för eventuella olägenheter.

*Detta inkluderar spel som är exklusiva för New Nintendo 3DS.

Frågor och svar


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige